Muž 16. kola Divize E – Bohuslav Moc chce do MSFL

Mužem 16. kola se stal podle hlasování hráč mužstva FC Dolní Benešov. Podívejme se v tomto medailónku blíže na tohoto malého – velkého muže. Věk: 23. Výška, váha: 170 cm, 65 kg. Stav: svobodný. Post: záložník. Oblíbený klub: Chelsea a ten, za který hraju. Oblíbené jídlo: Maminčina kuchyně. Oblíbené pití: Cola, aloe vera, napalm. Čím jezdím: Škoda Fabia. Oblíbené auto: Ferrari, Mercedez-Benz. Záliby: sport, cestování, četba.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kdy a jak začala tvoje fotbalová kariéra?
Začínal jsem v mini žácích v rodných Strahovicích, půl sezóny jsem hrál za žáky Kobeřic, poté od mladších žáků až po dorost v SFC Opava. Od mužů oblékám dres FC Dolní Benešov.
Co ty a fotbal v Dolním Benešově?
Já jsem v Benešově spokojený. Vedení klubu, trenér Dušan Christoph, vedoucí mužstva Jeňa Kozlovský a celý realizační tým se nám snaží zajistit ty nejlepší podmínky pro fotbal. Je to moje čtvrtá sezóna a zatím pro nás nejvíc bodově vydařená v divizi.
V posledním kole opět vítězství a to díky tobě. Co ty na to?
Jsem rád, že i já jsem mohl přispět svými góly ke třem bodům. Každý chce dávat góly a rozhodovat zápasy. Celé naše mužstvo se může právem pyšnit nejlepším útokem i obranou v divizi „E“. Na letošní podzim budu vzpomínat rád. V přípravě proti FC Baníku se mi dokonce ve vítězném zápase 4:3 podařil za 25 minut čistý hattrick!
Jak vidíš letošní podzim a jak se díváš na jaro?
Podzim se vydařil na výbornou, samozřejmě škoda některých ztracených zápasů. Na jaře chceme pokračovat ve stejných výkonech, bavit fanoušky a sami sebe pěkným fotbalem. Tím bych chtěl pozvat fanynky a fanoušky na naše zápasy, hrajeme dobrý fotbal, ale diváků by mohlo chodit víc.
Co na „tvůj“ fotbal říká rodina, máš podporu a pochopení?
Rodina mě ve fotbale podporuje hodně a tím bych jim chtěl za to poděkovat.
Na závěr nám prozraď své soukromé cíle, a kam bys to chtěl dotáhnout ve fotbalovém životě?
Momentálně je mým největším cílem dokončit inženýrské studium na VŠB v Ostravě a ve fotbale bych určitě chtěl zkusit vyšší soutěž nebo zahraničí. Máme „super“ mužstvo a myslím si, že postup do MSFL není vůbec nereálný.
Sleduješ www.fotbalunas a co na to říkáš?
Vaši stránku sleduji, myslím si, že je to skvělá myšlenka a možnost jak informovat lidi o klubech z nižších soutěží.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.