Co by rád viděl Luboš Soldát pod stromečkem?

Před týdnem v hlasování těsně neuspěl, tentokrát už mu ale titul Hráče kola patří! S Lubošem Soldátem z Tatranu Sedlčany například o programu týmu o zimní přestávce. A jak ji stráví on sám?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Luboši, gratuluji k vítězství v hlasování! Minulý týden to těsně neklaplo, jste rád, že teď se už můžete pyšnit oceněním Hráče kola?
Děkuji, určitě jsem rád. Je to takové příjemné zpestření.
V zápase s Aritmou jste vedli 2:0, ale nakonec jste vybojovali jen bod. Považujete to za ztrátu?
Před zápasem bychom asi bod brali, protože Aritma je v tabulce vysoko. Ovšem když v zápase vedeme o dvě branky, tak je ztráta nedotáhnout ho do vítězného konce.
Před posledním zápasem podzimu v Sušici okupujete dvanáctou příčku. Na čem budete chtít o přestávce nejvíce zapracovat?
Naším největším problémem je proměňování šancí, takže tomu se určitě budeme věnovat. I když věnujeme se tomu stále a zatím nám to moc nepomáhá (smích).
Už máte představu, co vše hráče Tatranu čeká o zimní pauze?
Určitě začneme klasicky nabíráním fyzické kondice, což není nejoblíbenější část sezony (smích). Potom se půjde už do rychlosti a pravděpodobně nás nemine i nějaké kratší soustředění.
Jak ji strávíte vy osobně?
V době volna se budu věnovat plavání. Potřebuji na něm zapracovat kvůli škole. Také budu trávit čas s rodinou a přítelkyní.
Prý jste nejukecanější člověk v kabině Sedlčan. Nelezete někdy spoluhráčům na nervy?
To je asi pravda (smích). Spoluhráči už si zvykli nevnímat všechno, co říkám a když takhle část věcí odfiltrují, tak jim na nervy snad nelezu.
Vaší specialitkou jsou „padavé střely“ á la Cristiano Ronaldo. Máte na ně nějaký recept?
(smích) No, povede se mi jedna tak z padesáti pokusů na tréninku - a to je většinou náhoda - takže recept se u mě nedozvíte (smích).
Pocházíte z fotbalové rodiny. Kdo další od vás z rodiny a kde hraje?
Můj otec, který mě k fotbalu přivedl, hraje za Obory. Dále z rodiny hrají ještě moji bratranci. Jeden v Březnici a druhý za Králův Dvůr.
Jste milovníkem hudby a rád objíždíte koncerty a festivaly. Na jaké kapely nejraději vzpomínáte a jaké koncerty vás v nejbližší době čekají?
Nejraději vzpomínám na koncerty Sum 41, Blink 182, Nightwish a Skillet, na ty se chystám i teď v prosinci a po nich ještě plánuji koncert Green Day.
Na závěr trocha inspirace pro vaše blízké a fanynky – co si přejete pod stromeček?
Žádné zvláštní přání nemám. Já jsem spíš ten typ, co rád dárky dává (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.