Radost z tohoto ocenění má u nás i týmový pokladník, rozpovídal se Martin Kubica

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Vítězem kola se opět stává Martin Kubica z Meclova, který tentokrát získal 45,21% všech hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, tak po týdnu a dalším odehraném kole jste si opět vysloužil místo v sestavě kole a dokonce opět získal ocenění hráč kola, jaký je to pocit, vyhrát toto ocenění podruhé za sebou ?
Dobrý den. Tak samozřejmě mě vítězství těší a především otočený zápas v Kolovči. Ale největší radost mají moji spoluhráči, protože mi to za obě kola sečtou a budu muset něco zaplatit do kasy. Především bych se chtěl omluvit většině svých kamarádů, které jsem opět otravoval, protože obhajobu jsem si nemohl nechat ujít.
Vaše forma v posledních dvou kolech je opravdu úžasná, bilance 4 góly za 2 zápasy mluví za vše, cítíte se vy sám ve skvělé formě ?
Ve skvělé formě se rozhodně necítím. Bohužel mě trápí dlouhodobé problémy s kolenem, kvůli kterým musím skoro každý zápas ve druhém poločase vystřídat. Ale je pravda, že mi to tam docela padá. I když většina gólů je teda trochu na Lafatu (náhodné dorážky do prázdný) (smích)
Porazili jste jinak doma silný tým Kolověč, dotahovali jste prakticky celý zápas a nakonec otočili, v kabině muselo být veselo, po takovém obratu, tabulkou stoupáte vzhůru a dotahujete se na přední týmy, v čem nyní vidíte svojí nejsilnější stránku, jako tým ?
Abych se přiznal, tak takový zápas jsem ještě nehrál. Domácí nás prvních 30. minut kompletně přehrávali. Vedli 3:0. Poté ale úplně přestali hrát a my jsme se začali prezentovat takovým fotbalem, který by jsme chtěli hrát v každém kole. Tak nejsilnější stránka našeho týmu je určitě v ofenzivní části hřiště. Bohužel nejslabší na druhém konci, většinu branek totiž soupeři darujeme sami. Vždyť za všechna odehraná kola jsme si dali snad 3 nebo 4 vlastní. Z toho dva si dal Vojta Kafka. Tím mu samozřejmě nic nevyčítám. (smích)
Příští zápas odehrajete doma s Horšovským Týnem, na který se můžete dotáhnout a dokonce se dostat před soupeře v tabulce, jak odhadujete víkendový zápas ?
Tak především se jedná o derby a myslím, že zápas bude hodně vyhecovaný. My ale nic jiného než vítězství nebereme.
Blíží se zimní příprava, ne příliš oblíbená část sezóny, jak ji vnímate vy ?
Vystihl bych to asi takhle: Nutné zlo!!! Jediná pozitivní věc na tomto období je, že v únoru absolvujeme soustředění v Žinkovech, kde se náramně utužuje kolektiv. A trenér nám hlavně slíbil, že tam letos budou s námi basketbalistky , takže jsem zvědav... Jinak na žádný soustředění nejedu.
Ještě jednou vám gratuluji, vyhrát 2x po sobě hráče kola, to se jen tak někomu nepovede, jestli vám to bude takhle střílet dál, tak už příští týden nebudu mít na co se zeptat (smích) Ať se vám osobně i týmu daří.
Děkuji a snad příště budete moct udělat rozhovor s nějakým mým spoluhráčem, protože já na to fakt už nebudu mít finance (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.