ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Na prvního ztrácíme jenom dvacet čtyři bodů, takže třeba ještě postoupíme

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Střelec tří branek Vojtěch Bechný nám odpověděl na několik otázek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře, kde jste sháněl podporu?
Zdravím, Já jsem to vůbec neřešil. O hodně hlasů se mi postaral Denis Bořucký, který je na této stránce úplně závislý, a kvůli mně, si nastavoval budík co hodinu, aby mi mohl dávat hlasy. Ještě měl navíc pod sebou další lidi. Myslím si, že se tak ty tři dny pořádně nevyspal. (smích). Dokonce jsem slyšel, že si chce vytetovat fotbalunas na záda, ale nevím, co je na tom pravdy. (smích)
Co říkáte na propagaci amatérského fotbalu na našem portálu?
Stránka se velice povedla, znám už ji nějakou dobu, a chodím si tady číst články ze zápasu, fakt super.
V posledním zápase jste přejeli Štěpánkovice. Popište nám tento zápas.
Dali jsme hned ze startu rychlé branky a soupeře to položilo. Poločas pak skončil 5 : 0. Druhý poločas byl už o ničem. Jenom o tom, abychom udrželi zápas. Vystřídali se ostatní hráči a dohráli jsme to v klidu.
Vy sám jste vsítil tři branky. Jak padly?
Zleva před vápnem jsem dostal nahrávku od Kuby Vavrečky pod sebe, a vystřelil jsem kolem brankaře. Druhá branka padla po špatné rozehrávce obránce, kdy jsem míč vystihl a střelou asi z dvaceti metrů jsem se trefil k tyčce. Při třetí přesné trefě jsem dostal nahrávku z levé strany do vápna, a opět střelou kolem brankaře jsem napnul síť.
Pamatujete si ještě Váš první vstřelený gól?
No tak to si už moc nepamatuji. Bylo mi asi tak sedm let, ale asi nebyl moc pěkný, protože bych si ho pamatoval. (smích)
V posledních dvou zápasech jste získali prvních šest bodů v sezóně. Nemrzí Vás, že začíná zimní přestávka?
Začalo se nám dařit, a navíc oba zápasy, co jsme vyhráli, byly derby. Je tak škoda, že jsme se nechytili dřív. Ostatní soupeři mají štěstí, že na nás nenarazili v takové formě a zachránila je přestávka. (smích)
Čím si vysvětlujete, že se Vám letos moc nedařilo, a několik dobře rozehraných zápasů jste nedotáhli do vítězného konce?
Nedařilo se nám, protože jsme neproměnily vyložené šance. Pár jsem jich zahodil i Já. (smích) Pak asi proto, že hrajeme většinou každý zápas v jiné sestavě. Dobře rozehrané zápasy jsme neuměli udržet do konce, protože neustále jsme před koncem zápasu dělali zbytečné chyby. Hodně šlo poznat, když pár zápasů nehrál Michael Ulička, který tvoří hru a jeho nepřítomnost je znát .
Koho vidíte za hlavního aspiranta na postup?
Po zápase se v hospodě řvalo postup takže, nevím. (smích). Na prvního ztrácíme jenom 24 bodů, takže třeba ještě my. (smích)
Těšíte se na zimní přestávku?
Já přestávku ani nemám, protože zrovna v neděli začíná oldřišovská hokejbalová liga, takže zápasy jsou skoro každý víkend až do března.
Popište nám svou kariéru.
Začal jsem ji v sedmi letech v Oldřišově. Prošel jsem všechny žákovské kategorie. Potom jsem měl asi tak dva roky pauzu. Pak jsem chvilku hrál za dorost. Následovala několikaletá pauza a pár roku nazad jsem se vrátil do béčka.
Jaký je Váš nejlepší fotbalový zážitek?
Tak to nevím. Asi mě teprve čeká, až jednou postoupíme do okresu. (smích). Jinak zážitky jsou po každém zápase v hospodě pořád. (smích)
Jak trávíte volný čas?
Přes léto chodím rybařit, chodím do fitka, přes zimu hraji hokejbal a florbal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.