Výhru jsme si zasloužili oba, shodují se Hilko a Trávníček

Fanoušci SK Oloví se postarali o to, že nás v závěru sezóny potká menší rarita. Dočkáme se totiž dvojrozhovoru se dvěmi jeho hvězdami. To proto, že se v anketě o hráče kola umístili na prvním místě se shodným počtem hlasů. My jsme jim oběma položili stejné otázky a nyní si můžete pročíst, jak na ně který z nich reaguje. Hlavními aktéry našeho dnešního interview jsou útočník David Hilko a Petr Trávníček (oba SK Oloví). Ddál už se ale nenechte rušit a vychutnejte si zajímavý rozhovor! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste nám ohodnotil, Váš poslední zápas s Krásnem? Vyvíjel se tak dobře...
Petr: V první půli jsme hráli dobrý fotbal, ale druhou půli jsme podcenili, dostali jsme hloupý gól a už jsme se vezli. David: Začali jsme dobře, brzy jsme dali gól. Ve druhé půli Krásno prostřídalo a dostali jsme hloupé góly ze standardních situací, při nichž jsme si protihráče nedokázali pokrýt.
Jak se po podzimní části cítíte, už potřebujete pauzu?
Petr: Ani ne, fotbal mě baví, hrál bych ho pořád. David: Já ve svém věku už potřebuji pauzu pomalu po každém zápasu (smích). Ale určitě bych v sobotu byl opět na hřišti, kdyby se dál hrálo.
Bude Vám fotbal v zimě chybět?
Petr: Ano, bude, ale v zimě budeme chodit do tělocvičny a když vyjde i počasí tak ven. David: Určitě, fotbal mě baví a na volno máme domluvenou tělocvičnu, takže o něj částečně nepřijdeme.
Plánujete už nějakou zimní přípravu?
Petr: Něco málo plánujeme, ale nic velkého, první trénink bude v hospodě (smích). David: Ano... (smích)
Věříte, že se na jaře vrátí Oloví silnější?
Petr: Máme hodně zraněných, pokud se to podaří vyléčit, tak bychom mohli hrát lepší fotbal. David: Když se nám uzdraví marodi a nebudeme muset jít do práce, tak bychom ještě v pár zápasech mohli soupeře potrápit.
Jak jste vůbec s podzimní částí spokojen, když se za ní nyní ohlédnete?
Petr: Moc ne, jsme v tabulce na posledním místě, ale jak už někteří z našeho týmu dříve psali, hrajeme to pro zábavu a žízeň. David: Jak může být člověk spokojený s posledním místem? Leda bychom to brali odzadu, v tom případě jsme pak první.
Závěr Vám ale vylepšila výhra v sestavě kola, je to pro Vás zpříjemnění?
Petr: Samozřejmě, je to pro mě pocta. David: Tentokráte jsem bojoval se svým kolegou a nakonec jsme vítězové oba dva. O to je ten úspěch příjemnější.
Vyhrál jste ale společně se svým spoluhráčem, kdo myslíte, že si výhru zasloužil více a proč?
Petr: Myslím, že si to zasloužíme oba dva. David: Myslím si, že o výhru se spravedlivě podělíme, oba jsme si ji zasloužili.
Chtěl byste Vašemu spolu-výherci něco vzkázat?
Petr: Ať pokračuje ve svých skvělých výkonech, a dává více gólů. David: Ať hraje tak, jako hrál doposud, a nebo raději ještě lépe.
Hlasoval jste v sestavě kola i vy osobně? Pro koho?
Petr: Poslal jsem pár hlasů Davidovi. David: Samozřejmě pro sebe (smích). A když jsem vedl, poslal jsem pak hlas i svému spoluvýherci.
Už proběhly nějaké oslavy, nějaká dokopná? Bylo to ve velkém stylu?
Petr: Byla dokopná, ale v malé účasti, protože kluci museli do práce. David: Ve velkém stylu to ani moc nebylo, jelikož někteří spoluhráči museli do práce a ostatní mimo-olovští museli domů.
Poslední otázka, máte pro naše čtenáře na závěr nějaký vzkaz?
Petr: Tak hlavně poděkovat spoluhráčům a rodině za podporu a také fanouškům, kteří mi dali hlasy. David: Čtenářům jen poděkovat, popřát krásný zbytek roku 2016 a mnoho štěstí do toho nového. Na jaře se opět sejdeme na webu a na hřišti.
Kluci, díky za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.