Muž kola Ondra Kolenko je v Benešově spokojený

Mužem 13. kola se stal podle hlasování brankář mužstva FC Dolní Benešov Ondřej Kolenko. Tak si tohoto nadějného gólmana představme blíže v následujícím rozhovoru.

Věk: 20 let

Výška, váha: 176cm, 75kg

Stav: svobodný                   

Post: brankář

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete se naším čtenářům představit (fotbalová kariéra)
Začínal jsem v Baníku, kde jsem strávil přibližně 9 let, v dorostu a měl jsem většinou střídavý start mezi Dolním Benešovem a Ludgeřovicemi. A poslední rok dorostu jsem strávil v Hlučíně. Teď už jsem druhou sezonu v Dolním Benešově.
Máte nějaký fotbalový vzor, oblíbený klub?
Nejen fotbalovým ale i osobním vzorem byl pro mě vždy Pavel Srníček. Čistě fotbalovým vzorem pak asi Iker Casillas. Chelsea FC, Atletico Madrid.
Jaké je vaše oblíbené jídlo, pití??
Určitě svíčková a oblíbené pití asi nemám, někdy mám chuť čistě na vodu, někdy zase něco sladšího a rád si dám i pivo.
A co auta? Nějaké vysněné? A jakým jezdíte nyní?
No, asi Lamborghini Gallardo, ale nyní jezdím autem VW Passat.
Jaké jsou Vaše záliby kromě fotbalu?
Hlavně sporty- kromě fotbalu se věnuji také futsalu, dále plavání a snowboarding. Momentálně věnuji hodně času také studiu. Rád si zajdu s kamarády někam sednout nebo do kina.
A co fotbal v Dolním Benešově?
V Benešově jsme super parta převážně mladších kluků, což je super. Rozumíme si nejen na hřišti ale i mimo něj a i to je jeden z důvodů, že nám to šlape tak jak má. Vše tu probíhá na dobré úrovni.
V minulém kole opět vítězství a to díky Vám. Co Vy na to?
Tak určitě jen díky mě to nebylo. Celá naše obrana podává po celou dosavadní sezóny skvělé výkony a bylo to tak i proti Kozlovicím. Když už se soupeř do nějaké šance dostane, tak od toho tam přece jsem, abych něco chytil.
Do Dolního Benešova jste přišel už podruhé, co před tím a nelitujete toho?
V Dolním Benešově jsem byl už v dorostu v nějakých 16 letech. Chodil jsem krýt záda Davidovi Juchelkovi, když se hrálo o postup zpátky do divize. Pár zápasů jsem si i zachytal. Návratu určitě nelituji, právě naopak. Myslím si, že úroveň tréninků je na vysoké úrovni a přístup všech spoluhráčů taky. Jen mě mrzí to, že na naše domácí zápasy nechodí tolik fanoušků, kolik si čtvrtá nejvyšší soutěž zaslouží.
Jak vidíte letošní podzim a jak se díváte na jaro?
Podzim máme rozehraný skvěle, i když víme, že porážky s Valašským Meziříčím a Hranicemi byly zbytečné. Rád bych byl, kdybychom se udrželi na jaře v té první čtyřce.
Na závěr nám prozraďte Vašeho soukromé cíle, a kam byste to chtěl dotáhnout ve fotbalovém životě?
Můj sen vždy byl se fotbalem živit. Ovšem s postupem času na tenhle cíl nahlížím už jinak. Rád bych se třeba ještě posunul do nějaké vyšší soutěže.
Sledujete www.fotbalunas a co na to říkáte?
Stránku jsem začal sledovat v poslední době. Je to dobrá stránka, kde se může člověk podívat na svého soupeře a zjistit o něm více. Hráči se zde mohou i zviditelnit a dostat se i někam výše.
Přejeme hodně štěstí v soukromém i fotbalovém životě.
Děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.