I když je Baník na prvním místě, věřím, že my do celkového umístění ještě promluvíme, burcuje Jiří Hošek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Jiří Hošek! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V podzimní části je skoro tradicí, že v sestavě kola zvítězí zástupce Řevničova. Stojí za tím váš velký fanklub? Měl jste radost z vítězství?
To je pravda a jak je vidět, fanklub máme početný a jsem rád, že jsem mohl rozšířit řady vítězů z našeho týmu. Radost mám samozřejmě velikou a děkuji všem, kteří mi pomohli k vítězství.
Proti Roztokám jste vstřelil jediné dva góly, které zajistily vítězství vašeho mužstva. Pochválil byste ještě někoho z týmu za výkon v utkání?
Pochvalu by zasloužila celá jedenáctka, protože tohle utkání bylo hodně o bojovnosti, kdy v minulých letech jsme podobné zápasy prohrávali. Takže mě těší, že jsme ho nyní zvládli.
Jak byste zhodnotil výkon vašeho celku v Rynholci, kde jste naopak prohráli?
V Rynholci jsme nastoupili prakticky ve stejné sestavě, ve které jsme odehráli celý podzim. Ale ne všichni jsme byli v ideálním zdravotním stavu. Domácí po zásluze vyhráli, jelikož nám v tomto zápase chybělo snad všechno, zarputilost, bojovnost, chuť hrát a naopak jsme se dopouštěli spousty chyb.
Myslíte si, že Baník Rynholec je na prvním místě oprávněně? Mají na postup?
Dle kvality kádru určitě mají na postup, ale třetí třída je velmi vyrovnaná, a i když je Baník na prvním místě, věřím, že my do celkového umístění ještě promluvíme.
A co vaše umístění v tabulce, jste s ním spokojeni?
Tím posledním zápasem je spokojenost menší, jelikož jsme se mohli více dotáhnout na čelo. Ale i tak se jedná o náš nejlepší podzim, od té doby, co hrajeme třetí třídu.
Mnoho fanoušků před sezónou tipovalo na jasný postup Pavlíkov, ale po podzimu je až čtvrtý…
…ale pořád před sebou všichni máme 11 zápasů během nichž se může stát cokoliv a uvidíme, jak tabulka bude vypadat po posledním kole.
Budete se snažit o postup? Je něco na čem potřebujete zapracovat, aby jste smazali na jaře náskok Rynholce?
Rozhodně budeme usilovat o postup a dle mého názoru máme tým na II. třídu. Fyzická kondice a větší důraz v osobních soubojích, to jsou věci, které nám však chybí. V neposlední řadě pak efektivnější proměňování šancí.
V předchozích rozhovorech jsme se dozvěděli, že ve vaší kabině je velká rivalita mezi Sparťany a Slávisty. Pro koho bije vaše fotbalové srdce, do jakého táboru patříte?
Mé srdce bije pro jiný tým, ale pokud bych si měl vybrat, tak fandím spíše Spartě, ale jsem takový umírněný Sparťan. Rád se však podívám na jakýkoliv fotbalový zápas.
Mohl byste se nám na závěr rozhovoru svěřit s vaším nejhezčím fotbalovým zážitkem?
Věřím, že ten nejhezčí teprve přijde v podobě postupu, ale jinak mám hezké zážitky z působení v SK Rakovník. Dále pak mám pěkný pocit z každé vstřelené branky, a když v týmu patříte už k těm starším, tak o to je to lepší.
Děkuji a přeji mnoho štěstí do jarní části.
Také děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.