Bayern Mnichov, to je láska na celý život, přiznává nejlepší hráč minulého kola Jakub Neudert

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jakub Neudert, který kope v týmu FK Loket. Na celý rozhovor se můžete podívat níže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakub Neudert, FK Loket
Dobrý den Jakube, nejprve bych Vám chtěl pogratulovat k vítězství v naší anketě o hráče kola, jak se cítíte?
Děkuji moc, ale jo cítím se relativně fajn.
Jak jste se dozvěděl, že jste vyhrál?
Internet (facebook), tam je vše velmi rychlé (smích)
Jak se Vám hrálo v zápase s Rychnovem?
No abych řekl pravdu, tak to nebyl zrovna příjemný zapas, nejprve nám vyloučili brankáře a musel jít chytat hráč z pole (mimochodem si zbytek zápasu na pána odchytal :) ) a o chvíli později se nám zranil hráč, který patří mezi opory mužstva, což těsně před poločasem není nic příjemného, naštěstí těchto aspektů soupeř nevyužil a dotáhli jsme zápas do vítězného konce.
Čeká nás poslední kolo podzimní části, těšíte se, až si odpočinete od fotbalu na chvilku? Nebo chodíte hrávat nějaké zimní turnaje?
Myslím si, že odpočinek bude pouze o vánočních svátcích, jelikož hraji ještě futsal za Termity Loket a zúčastňujeme se také zimních turnajů v hale.
Jaké vidíte šance Vašeho týmu o víkendu s Hranicemi?
Jelikož máme v sobotu před zápasem rozlučku, tak jsem na to celkem zvědavý, jak to dopadne, ale jelikož i před Rychnovem jsme s pár kluky měly alkoholové soustředění tak si myslím, že zápas zvládneme, nic než výhru nebereme. (smích)
Kde jste s fotbalem začínal a kolika kluby jste si prošel?
Začínal jsem jako prcek v Horním Slavkově, potom nějaký čas v žákovském a dorosteneckém věku za Slavii KV a Baník Sokolov a co se týče dospělého fotbalu, tak to asi pořádně neupřesním, měl jsem už i pár drobných pauz od fotbalu, z důvodu časové vytíženosti.
Jaký je Váš oblíbený klub?
Fc Bayern Mnichov – láska na celý život (smích)
Kdo je podle Vás nejlepší fotbalista na světě?
Mesut Özil a Tonda Kroos Mája Kolesnáč (slíbil jsem, že ho tu zmíním :) )
Už víte, co doneste do kabiny za vítězství?
Prozatím to neřešíme, ale bavili jsme se o tom, že když na konci sezóny skončíme do třetího místa, tak mne minimálně sud nejspíše nemine. (smích)
Moc Vám děkuji a přeji mnoho dalších úspěchů.
Děkuji a mějte se hezky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.