David Hilko: Hrajeme celkem dobře, ale do naší brány padá vše, do čeho soupeři kopnou

A je to tu zase. Kalendáře mluví o dnešním dni, jako o pátku a na zítřek už se chystá další porce zajímavých zápasů. Dnes nám ale před uzavřením kola odehraného v minulém víkendu zbývá jediné, a sice předstvait si podrobněji nejlepšího hráče  celého kola a sednout si s ním na pár slov. Tentokrát se naše pomyslné křeslo pro interview s hvězdou kola uvolnilo pro Davida Hilka (SK Oloví). Brankář Tisové o víkendu vychytal týmu elmi cenné tři body. Kladrubským střelcům nedal téměř žádnou šanci a zaslouženě se dočkal pozice nejlepšího hráče. Co na to říká, na to se podívejte sami níže v článku. "Chtěli jsme Chodov alespoň potrápit.", komentuje těžký zápas hvězda kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, co říkáte na zápas v Chodově, čekal jste něco jiného?
Chodov hraje velice dobře a asi ani nikdo jiný výsledek nečekal. Přijeli jsme do Chodova v docela dobré sestavě se snahou protihráče, co nejvíce potrápit. Snahu nám nikdo nemůže upřít.
Spartak dal v první půli gól téměř ze všeho, ale o moc více si toho nevytvořil, přesto to s Vámi šlo rychle z kopce. Co jste dělali špatně?
Nedokázali jsme ubránit standardní situace, ze kterých jsme pokaždé inkasovali.
Váš tým měl minulý týden sehrát zápas v Bukovanech, ale ten byl nakonec kontumován ve Váš neprospěch. Co se stalo?
Mnoho spoluhráčů bylo nemocných a ti ostatní museli bohužel do práce. Ani my, kteří jsme na zápas dorazili, jsme nebyli v nejlepší kondici.
Ne myslíte, že jste se třeba mohli od tohoto zápasu odrazit?
Čekal jsem se vyrovnaný fotbal od týmů, které mohou proti silnějším týmům jen překvapit. Asi by to byl vyrovnaný fotbal, ve kterém by rozhodovaly nejspíš penalty.
Tým je jasně poslední a vůbec se mu nedaří. Co se děje?
Hrajeme pořád stejný fotbal, v týmu nemáme žádného hráče, který dává góly. Oproti minulému rozhovoru, kde jsem psal, že jich moc nedostáváme, nám teď do brány padá vše, do čeho protihráči kopnou.
Napadá Vás, jak se z toho dostat?
Kdyby nás to někoho napadlo, tak už se podle toho řídíme.
zastavil bych se u toho, že Vám chybí nějaký snajpr, někdo, kdo by to vzal více na sebe...
Ano, určitě chybí. Musíme donutit mladé hráče, aby se nebáli jít do balónů naplno, brát to více na sebe a skórovat. Při zakončení nám chybí trochu toho štěstíčka.
Pokud si dobře vzpomínám, v našem minulém rozhovoru jste říkal, že jste stále veselý a zlehčujete situaci. Je Vám stále do smíchu? Je v kabině stále stejně dobrá atmosféra?
Ano, veselý jsem stále, jak jsem psal, hrajeme fotbal pro zábavu a pro lidi. Neměli jsme v plánu hrát o postup do vyšší třídy. Není důvod být zklamaný.
V příštím utkání dorazí do Oloví Krásno, mohly by z toho koukat body?
Letos Krásno nehraje tak, jak by od nich asi každý očekával a také se trápí, což by mohlo být plus pro náš tým, stejně, jako domácí prostředí.
Máte na soupeře nějaký dobrý recept, nějakou taktiku?
Taktika je stále stejná, dát více gólů, než soupeř. Ale hlavně si chceme svůj poslední podzimní zápas užít.
Pokud se nemýlím, vyhrál jste v naší anketě už podruhé, máte z toho i tentokrát stejně velkou radost?
Ano radost mám, ani jsem o tom nejprve nevěděl. A o to větší radost je. Podruhé je to možná ještě lepší pocit.
Davide, máte pro naše čtenáře na závěr nějaký vzkaz?
Všem hlasujícím děkuji a doufám, že se budeme z fotbalu radovat stále stejně jako doposud. Zároveň děkuji i vám, že věnujete takovou práci tomuto webu.
Díky za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.