ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Chceme hrát o třídu výš

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Pavel Faika skvělým finišem vyhrál a my mu položili pár otázek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře, Co na ní říkáte a hlavě na finiš, který Vás vynesl do čela v hlasování?
Díky. No bylo to opravdu těsné do posledních minut. Musím ale hlavně poděkovat některým kolegům z týmu, hlavně Jakub Janovský a Lukáš Šikora mě hodně podporovali, a posílali hlasy. Bez těch dvou bych tady teď nebyl, a určitě se odměním. (smích). Určitě bude v kabině veselo.
Co říkáte na propagaci amatérského fotbalu na našem portálu?
Děláte velmi dobrou práci. Web neustále navštěvuji abych zjistil jak si vedou naší soupeři, a nebo se podíval na reporty z některých utkání.
Posledně jste vcelku v pohodě porazili Hať, popište nám toto utkání.
Do Haťe jsme jeli pro tři body a myslím, že to šlo vidět i na hřišti. Od začátku jsme se snažili hrát v klidu, a co nejdřív rozhodnout. Za stavu 2:0 to vypadalo dobře. Domácí ale v poslední minutě první půle šťastně snížili. Druhá půle byla nervózní v tom, abychom nedostali nějaký gól. Vytvářeli jsme si dost šancí ale až kolem 85. minuty se prosadil náš kapitán a bylo rozhodnuto.
Výkony Benešova jsou jako na houpačce, čím si to vysvětlujete?
Říká se, že fotbal nemá logiku a já s tím můžu jen souhlasit. Některé zápasy jsme prostě měli zvládnout lépe, protože jsme v nich byli lepší. Někdy dostaneme smolné góly, a někdy bychom ten gól nedali ani za dva zápasy.
Zatím jste na čtvrtém místě. Panuje spokojenost?
Myslím, že pokud vyhrajeme poslední zápas, můžeme byt docela spokojeni. Každopádně to mohlo být lepší, kdybychom vyhráli některé důležité zápasy.
Jaké má ambice Benešov?
Hrát o třídu nahoře určitě.
Koho vidíte na aspiranta na postup?
Momentálně asi Dobroslavice a Bohuslavice.
Chcete se porvat s Benešovem o postup?
Určitě se budeme snažit, dokud to jen půjde.
Jak se těšíte na zimní přípravu?
Na zimní přípravu se těším, nějaký ten fotbálek v tělocvičně, a trochu se zahřát v tom chladném počasí.
Popište nám svou kariéru?
Fotbal jsem začal hrát v Dolním Benešově od mini žáků až po starší žáky. První rok dorostu jsem nikde nehrál. Následovalo roční hostování v Bohuslavicích a další dva roky už jsem hrál za benešovský dorost. Momentálně hraji už druhým rokem za náš B-tým.
Jaký je Váš nejlepší fotbalový zážitek?
Největší zážitek je hrát fotbal s přáteli, které dlouho znáte. Hlavně s Kubou Janovským, když vám posílá přihrávky do "špeku" abych se na stoperu nenudil. Jinak asi návštěva předkola LM v Plzni s Maccabi Tel Aviv.
Jak trávíte své volno?
Volno trávím buď nějakým sportem kolo/fotbal/běhaní...práce kolem domu .. nebo ho trávím čas s přítelkyní/rodinou popřípadě na PC.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.