Miroslav Koukola rozhodl zápas v Osové Bítýšce

Čtyřiadvacetiletý hráč Jívoví Miroslav Koukola vstřelil dvě branky Osové Bítýšce a zasloužil se výraznou měrou o vítězství Santusu 3:1. Naši čtenáři ho posléze zvolili Hráčem kola. My jsme mu položili několik otázek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Blahopřeji ke druhému zvolení hráčem kola. Co na to říkáte?
Děkuji. Jsem za to velmi rád, každopádně bych chtěl poděkovat všem kdo mi poslal hlas.
Jak hodnotíte nedělní zápas v Osové Bítýšce?
V neděli se nám povedlo vše, na co jsme sáhli. Chtěli jsme hrát opatrně a více zezadu a čekat na brejky, to se nám povedlo na 100 procent. V první půli jsme byli lepší jak kombinačně tak i v proměňování šancí. Ve druhé půli jsme se zatáhli a nebýt výborně chytajícího gólmana Tomáše Dřímala mohlo to dopadnou třeba úplně jinak.
Jak byste popsal vaše dvě vstřelené branky?
První branku jsme dali tak, že Pepík Požár zatáhl balon až na malé vápno kde dával pod sebe a já jsem se trefil k tyči. Druhý gól padl s velkou dávkou štěstí, kdy po vynikající přihrávce z levé strany od Zdenka holubáře jsem šel sám na gólmana, ten mi balon sice vyrazil ale jen k dobíhajícímu obránci a ten si srazil balon do své branky.
V neděli odehrajete zápas na domácím hřišti proti Hamrům. Co od zápasu očekáváte?
V neděli to bude určitě zajímavý a atraktivní zápas. Čekám velkou návštěvnost a namotivovanost všech na hřišti. Bude se bojovat jak v hledišti tak i na tribunách až do konce zápasu. Doufám, že nakonec strhneme vítězství na svoji stranu.
Na jaký zápas se budete na jaře nejvíce těšit?
Na jaře se nejvíce těším na zápas proti Križanovu, máme jim co vracet. Je vždy veliká návštěvnost a není v sázce jen jeden litr rumu.
Jaké jsou cíle Jívoví v této sezoně?
Sezonu jsme začali jinak než jsme si představovali, ze začátku to nebylo úplně to nejlepší. Ale v posledních kolech je to čím dál lepší, začínáme hrát zase svoji kombinační hru. Takže od sezony čekám udržení v okresním přeboru a spoustu výborných zápasů.
Jak se budete v zimě připravovat na jarní část sezóny?
Na jarní část se začínáme připravovat v lednu, kdy chodíme do haly v Borech.
Bude vás ocenění hráč kola něco stát?
V Jívoví je zvykem třeba rum tak uvidíme, třeba ještě něco vymyslím.
Chcete něco říci závěrem?
Ještě jednou děkuji všem kdo hlasoval a přijďte nás podpořit na nedělní zápas.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.