Mladí kluci na sobě musí hodně makat, aby vynikali tak jako já, říká s úsměv Muž kola David Schneider

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, na úvod gratuluji ke druhé výhře v naší anketě Muž kola během podzimní části. Komu byste chtěl poděkovat nejvíce, kdo se podle vás staral o největší porci hlasů?
Já děkuji za gratulaci. Poděkovat bych chtěl všem, kteří mi hlas dali. Je vidět, že mám hodně přátel a toho si cením nejvíce.
Bude se řešit druhé ocenění pro nejlepšího hráče opět pivem nebo se na dokopné hodí do placu i něco ostřejšího?
Určitě. Pivo asi ne, ale nějakej veselej kalíšek padne.
O víkendu jste zajížděli na hřiště Rudolfova B, předchozí dvě utkání jste nebodovali a čekal vás rozjetý protivník. Jaké byly plány před zápasem?
S Rudolfovem jsme dlouho nehráli, tak jsme nevěděli co od nich očekávat. Plán byl vydržet první půlhodinu tlaku, což se taky potvrdilo a pak zkusit hrát. Naštěstí jsme dali prvního góla a to se hraje hned lépe.
Nakonec jste favorita zápasu obrali o dva body, když jste dokázali vyrovnat v závěru zápasu. Panovala po zápase s výsledkem spokojenost?
Paradoxně jsme lépe hráli druhý poločas, ale dvakrát jsme inkasovali. Naštěstí přišlo vyrovnání, tak zlatý bod. Spokojenost určitě byla.
O obě branky vašeho týmu jste se postaral vy sám. Popsal byste vaše trefy našim čtenářům?
První branka padla po rohu, který kopal náš špílmachr Michal Švercl, krásně kopnuto na zadní tyč a já hlavou uklízel do poloprázdné brány. Druhá trefa přišla z posledního útoku, Petr Kuba rychle rozehrál aut, obránci se nedohodli a tak jsem toho využil, levačkou podél gólmana.
Po posledním rozhovoru s vámi proběhl i rozhovor s vašimi spoluhráči Vaškem Welserem a Viktorem Karafiátem, kteří si z vás na dálku dělali legraci. Od té doby oba navštívili Nemocnici v Českých Budějovicích, myslíte si, že to je trest shůry za jejich prostořekost nebo jste si to s nimi vyřídil osobně?
Haha. S nimi jsem si to vyřídil hned ten den, co vyšel článek. Jsou to výborný kluci, pohodáři, nezkazí srandu, nepřeju jim nic špatného. V nemocnici skončili z důvodu naplánované operace. Vencovi dělali plastiku kolena a Vikoušovi dávali dohromady rameno. Tak tímto jim přeju brzké uzdravení a rychle zpět na trávník.
K vašemu výčtu všech nej v týmu, můžete prozatím přidat i nejlepší střelec. Je někdo v týmu, kdo by vás mohl z trůnu sesadit?
Já ani nevím. Viktor má smůlu, šance má. Je to jen otázka času, kdy mu to tam začne znovu padat. Velký potenciál má i Michal Švercl, Ondra Tomáš a vesměs všichni mladíci. Musí na sobě hodně makat, aby vynikali tak jako já. (smích)
V posledním podzimním zápase vás čeká doma Mladé B, kterému se v závěru podzimu daří. Co od zápasu očekáváte a čeho se vyvarovat?
Je to pravda. Mladé je tým, který dokáže 4:0 vyhrát, ale taky 5:0 prohrát. Nevíme co od nich očekávat. Budeme se snažit vycházet ze zajištěné obrany, drobet si je oťuknout a uvidíme. Tři body by byly dobré.
Děkuji za rozhovor a ať se daří i v dalších kolech!
I já děkuji a přeji hodně návštěvníků na vašich stránkách.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.