ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Znáte jiný lepší klub než Strahovice?

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Obránce Strahovic pan Pavel Hluchník odpověděl na naše otázky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Kde jste sháněl podporu?
Dobrý den, děkuji za gratulaci. U nás to je vše v režii trenéra. Od nominace přes intenzivní hlasování a následné vymáhání nějaké té odměny pro kabinu. Ale myslím si, že i ostatní spoluhráči mi poslali nějaký ten hlas a za to jim patří velké díky!!
Co Vás výhra bude stát v kabině?
Naše kabina se dělí na „rumové kapitány“ a „chmelové klasiky“, takže od všeho trochu. Samozřejmě o něco málo více pro nás pivaře. :-)
Co říkáte na náš portál? A schází Vám na něm něco?
Je to super věc. Konečně někdo, kdo se zajímá o nás amatéry z nižších soutěží, a za to Vám patří velké dík!!
Pojďme na poslední zápas s Dobroslavicemi. Výhru jste doslova vydřeli. Jaký to byl zápas?
Vydřeli je to správné slovo. Soupeř nás přehrával skoro ve všem, ale jen po šestnáctku. My jsme nastoupili v ne příliš silné sestavě a bylo to znát. Do toho se nám ve dvacáté minutě opět zranil náš útočník (takový náš otloukánek), a my museli improvizovat se sestavou. Soupeř nás ve druhé půli zatlačil ještě o malinko víc, ale přes naší italskou obranu se nedokázal prosadit. Poté přišla 70. minuta a kvalitní centr našeho „kápa“, vyhraný hlavičkový souboj na hranici šestnáctky a zaváhání hostujících stoperů, které potrestal propálením všeho, co mu stalo v cestě, Patrik Kubiš. Po gólu jsme se zatáhli ještě malinko víc a čekali na to, s čím přijde soupeř. Dobroslavice zvyšovaly svůj tlak, ale my nepolevili a výsledek 1:0 jsme s vypětím všech nervů a sil uhráli.
Strahovice jsou zatím na osmém místě. S tímto umístěním asi spokojeni moc nejste?
Krásné číslo (moje oblíbené), ale máte pravdu, že spokojeností moc neoplýváme. Posledních pár zápasu jsme měli velkou smůlu, kdy jsme vždy inkasovali v posledních minutách a ztratili tak slibný výsledek. Loni jsme na tom byli o poznání mnohem lépe, ale takový je fotbal. Jednou jste nahoře, jednou zase dole.
Když porovnám Strahovice, tak je to jako noc a den. Kde vidíte hlavní příčiny, že se vám letos nedaří podle představ?
Myslím si, že herně to není zas tak hrozné. Chybí nám klid a hlavně štěstí při zakončení. Statistika je nekompromisní. Čím míň gólu dáme, tím míň bodů máme. Bohužel.
Jaké jsou ambice vašeho týmu?
Před sezónou nás opustil největší hecíř na postup do okresu Láďa „brutfana“ Nevřala, od té doby jsou naše (moje) ambice žádné ambice nemít. Ale horní polovina tabulky by byla dobrá.
Který tým vidíte za hlavního aspiranta na postup?
Když se podívám na tabulku, tak nejlépe se mi jeví Bolatice s Bohuslavicemi. Ale nemyslím si, že by některý z těchto týmů chtěl někam výš. Raději hrát ve III. třídě špici a mít z fotbalu radost, než jezdit s výpraskem z okresu.
Kdy jste začal hrát fotbal?
K fotbalu mě přivedl můj starší bratr asi ve čtyřech letech. Ono tehdy na vesnici kdo nehrál fotbal, jako by nebyl. Vše se točilo jen kolem fotbalu. Dnes už to tak bohužel není.
Celou kariéru jste strávil ve Strahovicích. Nelákalo Vás zahrát si i za jiný klub?
A vy znáte nějaký jiný lepší klub? :-)
Jak jste ve Strahovicích spokojen a jaká je tu parta?
Hraju základ, takže spokojený být musím, říkal trenér. Parta je tu výborná. Jsme celkově mladý mančaft, který je pospolu už od žáků, takže si náramně rozumíme. Po zápase posedíme, popijem, zabékáme a o to tady jde!!!
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Můj největší fotbalový zážitek byl postup „A“ i „B“ do vyšší soutěže v jednom roce. To máme s dvojnásobným vítězem ankety „hráč kola“ Martinem Obrusníkem společné. To a ještě jednu věc.
Čeho byste chtěl ve fotbale ještě dosáhnout?
Jesle tam a zpět Richardu Husovskému při derby s Dolním Benešovem „B“ (smích). Ve III. třídě se už toho moc dosáhnout nedá. Hlavně dokončit kariéru ve zdraví, dárkovým balíkem a podepsaným balónem v ruce!! :)
Jak trávíte svůj volný čas?
Jelikož jsem se pustil do rekonstrukce domu, tak veškerý svůj volný čas trávím tam. Ale když už se najde chvíle volna, tak si rád zajdu na dobrý film nebo nějaká ta menší vyjížďka na kole. Samozřejmě v přítomnosti mé přítelkyně Veroniky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.