Věřím, že je na naší půdě o nějaký ten bod obereme, předpovídá výsledek v následujícím kole vítěz sestavy Jakub Kail

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Jakub Kail! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulujeme k vítězství. Ještě neznáme sazebník v Janově, takže ani tebe se nemůžeme nezeptat. Kolik tě vítězství v sestavě kola stálo?
Děkuji, nic mě to nestálo naštěstí.(smích) V Janově se sazebník nějak nedodržuje, od kluků se mi dostalo nějaký slovní pochvaly a za tu jsem byl rád.
Jak ses o nominaci dozvěděl?
O nominaci jsem se dozvěděl sám, po každým kole se koukám kdo se dostal do sestavy kola a když jsem tam viděl svoje jméno, tak mi to udělalo velkou radost. Z vítězství jsem měl ještě větší radost.
I přestože jste s lídrem tabulky prohráli, byl si nominován za svůj skvělý výkon ve středu zálohy. Mohl by si nám krátce shrnout utkání z tvého pohledu?
Utkání probíhalo pro nás dobře do 15. minuty, z těch šancí co jsme vytvořili, jsme měli vést 4:0. Dali jsme však jen jeden gól a to byla naše chyba. Pak jsme začali dělat hrozný chyby ze kterých soupeř dokázal skórovat, nebýt našeho brankáře tak to bylo klidně 10:1.
V 8. kole jste se utkali ze Zavidovem, kde se vám nepodařilo zvítězit. Myslíš si, že na tom měly svůj podíl posily ze zavidovského A-týmu? Chtěl bys někoho v utkání za jeho výkon pochválit?
Určitě na tom měli hodně velký podíl, jejich hráči A-týmu jsou určitě fotbalově jinde než my a na jejich hře to bylo rozhodně vidět. Za výkon bych určitě pochválil našeho gólmana a určitě Tomáše Růžičku, na středu zálohy tam tvořil hru a celý zápas hrál výborně.
Teď přímo k tobě, jak dlouho už hraješ za Janov a kde si působil před tím?
Za Janov hraji teď druhou sezónu. Před tím jsem hrál v Domoušicích, kde jsem začínal za starší žáky a v Mutějovicích, kde jsem hrál za dorost. Tohle je teprve moje druhá sezona za dospělí.
Věnuješ se mimo fotbal i jinému sportu?
Závodně se věnuji pouze fotbalu, jinak si občas rád zahraji florbal a tenis.
Jsi spokojený se vztahy v týmu a s kým si nejvíc rozumíš?
Jsem hodně spokojený, jsme v Janově hodně dobrá parta. Nejvíc si rozumím s dalšími dorostenci, co tam jsou a určitě s kapitánem Melčem.
Máte ambice zlepšit umístění v tabulce? Jaký tipuješ průběh utkání proti Kněževsi?
Ambice určitě máme, hrajeme celkem dobrý fotbal, ale chybí nám koncovka. Pokud vím, tak Kněževsi chybí dva hráči a jeden z nich je hodně klíčový. Myslím si, že Kněževes bude v zápase lepší, ale věřím, že je na naší půdě o nějaký ten bod obereme.
Koho tipuješ na vítěze podzimní části? Je pro tebe překvapením, že na vrchu tabulky pro zatím kraluje Městečko?
Tipuji Městečko, předvádí dobré výkony a hrají krásný fotbal. To že jsou na prvním místě momentálně mě vůbec nepřekvapuje.
Poslední otázka je již tradiční. Sleduješ portál fotbalunas a co si o něm myslíš?
Portál sleduji pravidelně, je to skvělá věc, určitě bych nic neměnil.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho štěstí do dalších utkání.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.