Na fotbal povolenky nepotřebuji, manželka to chápe, říká od léta čerstvě ženatý Muž kola Jaroslav Litvan

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jardo, na úvod gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Už proběhly nějaké gratulace od spoluhráčů nebo okolí? Chtěl byste touto cestou někomu poděkovat?
Děkuji, zatím žádné gratulace neproběhli. Samozřejmě děkuji všem, co si udělali čas a poslali mi hlasy.
Pomalu se stává tradicí, že když je hráč Borku nominován do sestavy kola, opanuje anketu Muž kola. Jste třetím hráčem v řadě, celkem čtvrtý letos, který tuto anketu vyhrál. Je pokladník spokojen a naznačuje to, že jsou stránky fotbalunas.cz, ve vašem týmu sledované?
Pokladník je určitě spokojen. Dokopná bude určitě stát za to. (smích) Stránku sledujeme a pokud máme hráče v sestavě kola, hned si dáme vědět, aby jsme si posílali hlasy.
Co jsem se dozvěděl, tak v létě jste vlezl do chomoutu a navíc stavíte. Těšil jste se na zápas proti Žabovřeskám, který byl pro vás premiérou v této sezoně?
Ano mám to už za sebou. (smích) Momentálně asi jako jediný z celého týmu, stavíme na Borku a na fotbal už nezbývá tolik času, ale klukům se snažím pomoct, pokud jich je málo. Natěšený jsem byl, premiéra to byla v základu, s kluky už jsem jel asi ve druhém kole do Chrášťan, kde jsem naskočil asi na 15 min.
Utkání skončilo remízou. Jak jste byl spokojený se svým výkonem a dělily se body zaslouženě?
První minuty jsem se hledal, asi jako celý tým (úsměv), ale jinak si myslím, že to nebylo špatný, samozřejmě fyzička chybí. Je to pro nás ztráta, měli jsme hodně šancí, ale málo jich proměňujeme. Body se asi rozdělily zaslouženě.
Ještě se vrátím k vašemu manželskému svazku. Jak probíhá komunikace s manželkou. Většina mužů musí mít na fotbal povolenky, jak to funguje u vás? Má manželka pochopení, že budete třeba více trávit volný čas na fotbale?
Povolenky nepotřebuji, manželka to chápe. (úsměv) Stavba zabere většinu volného času, k tomu nebydlíme na Borku, ale ve Svatém Janě nad Malší. Až se postaví, určitě zase bude více času na fotbal.
Jaké byly vaše fotbalové začátky a kterými kluby jste prošel?
Od malinka hraju na Borku, v jiném klubu jsem nebyl, ani neplánuji změnu. Je to srdcová záležitost. (úsměv)
Máte i jiné koníčky kromě fotbalu?
Přes léto je to určitě jízda na kole, v zimě zase lyže.
V dalším kole zajíždíte na hřiště do Lipí. Jedete si pro tři body a budete k dispozici trenérovi?
K dispozici bohužel nebudu, musím makat na stavbě. Klukům budu určitě fandit na dálku a věřím, že se tři body přivezou na Borek.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.