I.B třída sk. B: ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Patrikem Lendlerem z rezervy otrokovické Viktorie

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Poprvé v naší anketě vyhrál obránce rezervy otrokovické Viktorie Patrik Lendler. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v kabině stát? Jak to budou vnímat spoluhráči?
Nejprve bych chtěl všem mockrát poděkovat za poslané hlasy, moc si toho vážím a jsem za vítězství rád, ikdyž můj výkon v zápase s Lůžkovicemi nebyl rozhodně ten nejlepší v sezoně. Zvláštní poděkování patří fb skupině Nikol za velkou podporu. Zastávám v kabině pozici pokladníka, takže kluci se můžou těšit buď na finanční zhodnocení vítězství nebo nějaký ten tekutý lék. Doufám, že spoluhráči na mě nebudou naštvaní, ale je dobře, že vyhrál taky někdo s převážně defenzivními povinnostmi.
Jaký byl zápas v Lužkovicích, branku jste nedali, ale opět se Vám dařilo v penaltovém rozstřelu?
Věděli jsme, že zápas v Lužkovicích nebude jednoduchý, ale rozhodně jsme chtěli vyhrát za tři body. Bohužel jsme ztratili bod, ale výkon v prvním poločase byl velmi dobrý a z těch spousty šancí, co jsme si vypracovali, jsme měli vstřelit minimálně jeden gól. Ve druhém poločase se hra už vyrovnala, ale přesto jsme měli dost velké šance na to rozhodnout zápas, ale to se bohužel nepodařilo. Penalty jsou už o štěstí a to se zaslouženě přiklonilo na naši stranu.
Jaké máte letos ambice, uvažujete o postupu do 1. A třídy?
Chceme se jednoznačně pohybovat v nejvyšších patrech tabulky a kdyby se podařilo postoupit, tak by to bylo super, ale čeká nás ještě mnoho těžkých zápasů, které musíme zvládnout.
Jak hodnotíš Vaše postavení v tabulce, není náskok Nevšové na Váš tým už dost velký?
Upřímně si myslím, že jsme mohli figurovat v tabulce ještě o něco výše. Některé zápasy jsme totiž nezvládli a zbytečně poztráceli body, které nám doufám nebudou chybět.
Kdo Tě letos z celků nejvíc zklamal a výkony kterého týmu jsou pro Tebe překvapením?
Největším zklamáním je pro mě asi postavení Tlumačova v tabulce, který se minulou sezonu pohyboval v těch nejvyšších patrech. Naopak překvapením pro mě je zatím Nevšová, která ještě ani jednou neprohrála.
Sleduješ výkony třetiligové Viktorie, máš nějaké starty ve třetí lize? Kde začínala Tvoje fotbalová kariéra a na které trenéry rád vzpomínáš?
Výkony a výsledky našeho A-týmu sleduji a zatím si ve třetí lize vedou velmi dobře, až teda na to skóre. Ale tak to už je spíše jenom taková kosmetická vada. Ve třetí lize zatím starty nemám, ale doufám že se někdy v budoucnu dočkám. S fotbalem jsem začínal v šesti letech ve zlínské přípravce. Z trenérů, na které nejraději vzpomínám, jsou pánové Zelinka, Šerý a Gottwald z mého působení v Loukách. A dále také nesmím zapomenout na Pana trenéra Gábu, který bohužel před sezonou u našeho mužstva skončil. To bylo velké zklamání pro celou kabinu.
Co říkáš na výkony Zlína v nejvyšší fotbalové soutěži?
Výkony Zlína hodnotím velmi pozitivně a jsem za ně rád. Mají bezesporu skvělou partu, která táhne za jeden provaz a perfektního trenéra. Není divu, že se pohybují na špici tabulky a doufám, že ve výkonech budou nadále pokračovat.
O víkendu hrajete doma s Přílukami, tam řádí Matěj Votava, bude těžké ho uhlídat?
O víkendu nás čekají Příluky, ale my tohle utkání musíme bezesporu zvládnout a zvítězit za tři body. Matěje znám osobně a doufám, že ho uhlídáme, ale rozhodně se budeme chtít soustředit spíše na svůj výkon.
Jaké jsou Tvoje další zájmy, tedy kromě fotbalu?
Mám v lásce sport, takže se ve volných chvílích snažím sportovat. Dále asi cestování a výlety.
Sleduješ portál www.fotbalunas.cz, měl bys ještě nějaké vylepšení do dalších sezón?
Ano, Váš portál často navštěvuji a moc se mi líbí. Všechno je vedeno naprosto dokonale, ať už se jedná o výsledky, statistiky, hlasování, apod. Jediné, co mě teď momentálně napadá a dá se vylepšit, je statistika odehraných minut jednotlivých hráčů.
Díky za krátký rozhovor a ať se Ti i nadále daří...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jan Večeřa 13
4 Jakub Chudárek 13
5 Marcel Vaňhara 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku