ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Vysočina | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal David Bartoška - TJ Sokol Košetice. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste popsal Váš výkon v utkání, co se povedlo, případně co se nepovedlo?
Tak nejprve bych začal tím, co se nepovedlo, to je poněkud snazší, protože jsem v prvním poločase neproměnil hned 2 obrovské šance, které by nám zajistily pohodlné vedení a klid do druhého poločasu a aby toho nebylo málo, ještě jsem špatně přihrál a z následného protiútoku byl roh a z něj potom gól na 1:1. Myslím, že se mi v prvním poločase dařilo udržet míče a rozehrát je. Druhý poločas už bohužel nebyl příliš fotbalový, byl to spíš boj.
Jaká byla Vaše kariéra ve fotbale?
Vzhledem k tomu, že bydlím nedaleko Pelhřimova a můj děda tam fotbal od malička hrával, tak nebylo nic překvapivého, že jsem tam začal v první třídě s fotbalem. V Pelhřimově jsem pak prošel mládeží a dostal se až do chlapského fotbalu, kde jsem rok nastupoval za juniorku Pelhřimova a letos jsem šel do přípravy s Áčkem, kde jsem se ale neprosadil a dostal možnost si vybrat angažmá jinde. Pro mě byly Košetice jasná volba, protože jsem tam už měl pár kamarádů a navíc jejich fanoušci jsou proslavení snad po celém kraji :)
Čeho byste chtěl ještě dosáhnou?
Teď bych určitě chtěl postoupit s Košeticema do kraje
Jak jste spokojen s výkony mužstva na podzim?
Sice jsem v týmu teprve druhý zápas, ale tady asi není o čem diskutovat, výkony jsou famózní. Nutno dodat, že nejen výkony hráčů, ale i fanoušků, kteří jezdí i na venkovní zápasy a to je neuvěřitelná podpora pro hráče na hřišti.
Kde chcete vidět mužstvo po podzimu, na konci sezóny?
Samozřejmě bych na podzim mužstvo chtěl vidět na prvním místě tabulky a na konci také tak.
Zájmy, koníčky, něco o sobě?
Je mi 19 let. V současné době studuji vysokou školu v Praze. Můj největší koníček je samozřejmě fotbal, ať už na hřišti nebo prostřednictvím hry FIFA17. Při škole ještě pracuju ve společnosti MyPlans.
Děkuji za rozhovor a ještě jednou gratuluji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.