Chceme prohánět Petřin, hlásá Vladislav Fiala

Vladislav Fiala zatím prožívá se Lhotou dobrou sezónu. Jeho tým se drží nadostřel prvnímu místu a ambice sahají vysoko. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Proti Svéradicím jste se znovu nastartovali. Bylo to důležité po zápase na Petříně se znovu dostat do pohody?
Po utkání na Petříně jsme hlavně chtěli předvést dobrý výkon, vrátit se zpět na vítěznou vlnu a odčinit nepovedené utkání z minulého týdne. Utkání nám vyšlo na jedničku a pevně věřím, že v těchto výkonech budeme pokračovat i nadále.
Sám jste zažil velice produktivní odpoledne. Tři branky a tři asistence, jestli dobře počítám?
Pro mě osobně něco neskutečného a skoro řekl bych i neopakovatelného. Nejsem žádný velký střelec, spíše na góly přihrávám. Tolik branek, co jsem dal za jeden zápas dám většinou za celou sezónu. A nakonec nemuselo skončit jen u 3+3, další tři stoprocentní šance jsem zazdil, takže je pořád co zlepšovat.
S Domažlicemi jste poté remizovali. Jaké máte vyhlídky na tento víkend?
Kvalitní utkání se značně posílenou rezervou Domažlic nám jen pomůže. Jednalo se zatím o nejkvalitnějšího protivníka, se kterým jsme se na podzim utkali a dobrý výsledek pro nás je jen povzbuzením do další práce. Vyhlídky na tento víkend jsou stejné jako na každý jiný víkend. Kvalitní výkon + vítězství za 3 body, i když na Rapidu se bude jednat o úplně jiný zápas než s Domažlicemi.
Jak vidíte vaše šance a ambice na zisk titulu?
Rádi bychom se pohybovali do 3. místa a proháněli Petřín. Soutěž je hodně dlouhá a ještě nejsme ani v její třetině, i když se už určitě síla jednotlivých týmů ukázala. Domažlická rezerva nebo Chotíkov budou pomýšlet také hodně vysoko.
Myslíte si, že jedním z důvodů vašeho vzestupu může být náročný trenér Kluska?
Neřekl bych, že je trenér Kluska nějak extra náročný. Na hřišti trávíme každý týden hodně času, a tak je logické, že chce abychom se na to maximálně soustředili a byli úspěšní. Jinak by to byl ztracený čas.
My jsme spolu mluvili na jaře, kdy jste v anketě zvítězil. Jak moc se od té doby změnil Vladislav Fiala?
Tak v létě jsem k jedné dceři přidal další, a co se týče fotbalu, tak snad jsem zase o něco zkušenější. Pořád se považuji za hráče mladší generace, ale když vidím ty ročníky 1997 a mladší, tak už to není žádná hitparáda. (úsměv)
A jak moc se proměnila lhotská kabina?
Řekl bych, že skoro vůbec. Pořád panuje naprostá pohoda, což se odráží i v trénincích – stále nás chodí trénovat čím dál tím více. (úsměv) Párkrát se stalo, že jsme se na hřiště ani nemohli vejít. Fotbal ve Lhotě je na vzestupu a zdá se, že to hodně lidí baví.
Vy jste se stal společně s Matějem Strejčkem a dalšími ofenzivnimi hráči hrozbou pro každou obranu. Má Matěj podle vás šanci získat titul nejlepšího střelce soutěže?
Je pravda, že všichni rádi útočíme a zatím nám to tam i hodně padá, takže si rozhodně nemůžeme stěžovat. Jsem přesvědčený, že Mates bude nejlepší střelec letošního ročníku. Jeho branky nám hodně pomáhají. Je pravda, že někdy to jen „uklízí“ do prázdné, ale na druhou stranu dává i góly, které by nikdo jiný z nás nedal. Je to rozený střelec a když se i nadále bude držet svého hesla "lepší vystřelit, než nahrát", tak o něj nemám strach. Myslím to dobře, Matěji. (smích)
Jaký je vás nejoblíbenější a který nejméně oblíbený soupeř v KP?
Nemůžu říct, že bych měl nějaké úplně oblíbené nebo neoblíbené soupeře. Jen Bolevec moc nemusím, jinak je mi to celkem jedno proti komu hrajeme.
Naši čtenáři se ptají - byly na dokopné striptérky?
V sazebníku máme bohužel i položku za vynášení interních informací z kabiny, takže... bez komentáře, už takhle mě to bude něco stát. (smích)
Chcete něco vzkázat do kabiny? Nebo snad pokud chcete někomu něco říct, tak mu to řekněte do očí?
Tak samozřejmě musím opět poděkovat všem za podporu a výdrž při hlasování. Mám velkou radost, že jsme přerušili nadvládu Stříbra z posledních týdnů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.