Trenér Komrska si do toho nenechá kecat lidmi okolo, což je dobře, odkrývá jeden z faktorů dobrých výkonů Boršova Filištein

V Boršově mají jasný cíl - skončit mezi prvními třemi. Po sedmi odehraných kolech o tom pochybuje málokdo, ale sezóna je ještě pořádně dlouhá a to ví i muž kola František Filištein. Ten však věří v dobrou zimní přípravu, kvalitní tréninky a tím pádem i tomu odpovídající umístění svého celku na konci sezóny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vítěz v anketě o Hráče kola z Boršova – to už nikoho nepřekvapí. Hlasujete pro sebe popřípadě své spoluhráče poctivě i vy?
Určitě, u nás v týmu se to chytilo. Každý poctivě hlasuje, aby pokladna cinkala co nejčastěji. (úsměv) Nejvíc hlasů jsem ale dostal asi od rodiny.
S rezervou Jankova jste odehráli dobrý zápas, co chybělo ke třem bodům?
Chybělo štěstíčko, první poločas kdybychom vedli 3:1, tak se nikdo divit nemůže. Druhý poločas byl vyrovnaný. Naštěstí se nám povedlo u konce vyrovnat a alespoň plichtit. Každopádně to byl náš nejlepší zápas v této sezoně.
Mezi tím jste již porazili Nové Hrady, kde váš výkon ale nebyl tak kvalitní.
V tomto zápase se nám nedařilo vůbec nic. Doufejme, že nejhorší odehraný zápas z naší strany je za námi. Hlavní jsou ale 3 body!
Zbývá čas i na tréninky v nabitém týdnu?
Ano. Pondělí a čtvrtek volně.
Anglický týden završíte v Bukovsku s Neplachovem. Předpokládám, že cokoliv jiného než tři body by bylo zklamáním, souhlasíte?
Nic jiného než tři body nebereme! Bude to ale boj o každý metr, navíc máme spoustu hráčů zraněných, takže to nebude nic jednoduchého.
Vstup do soutěže máte zatím skvělý. Očekával jste to před startem soutěže nebo jste spíše mile překvapeni?
Před sezonou jsme si dali cíl skončit na bedně a to se zatím daří.
Spoluhráč Pokorný říkal o přísnější ruce trenéra Komrsky. V čem je ještě jiný od předchůdce Trefného?
Pan Komrska si do toho určitě nenechá kecat lidma okolo, má svojí hlavu a to je dobře. Stojí si za svým názorem a tréninky má super, hodně nám dají. Už se nemůžu dočkat na zimní přípravu. (úsměv) Pan Trefný neměl úplně kabinu pod kontrolou a to byla chyba.
Do boje o jednotlivé pozice výrazně mohou promluvit „béčka“. Nepřijde vám někdy nespravedlivé, že v utkání s vámi Jankov vytáhl velmi silnou sestavu a pak prohraje v Hrdějovicích?
Určitě, třeba béčko Hluboké hraje hodně dobře. Už minulá sezona pro ně byla povedená. Když jsem viděl sestavu Jankova, tak jsem se musel smát. Náš tým byl ale připravený a nabuzený se proti nim ukázat a to se povedlo. Proti Hrdějovicím nikoho neměli, tak to bylo určitě znát.
Staráte se i o webové a facebookové stránky klubu. Jaké máte ohlasy od vašich fanoušků?
O web se starám minimálně, tam jsem dá se říct malej pomocník. (úsměv) Na FB stránce to už bohužel zbylo na mě a nikomu jinému se do toho nechce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.