ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 7.kolo Divize E, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Petr Němec 1. BFK Frýdlant nad Ostravicí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V prvé řadě Vám gratuluji k výhře o hráče kola, co na to říkáte?
Děkuji moc. Hodně mě to překvapilo, kluků co se v tomto kole gólově prosadili, bylo opravdu hodně a hlavně dvakrát.
Mohl byste se představit naším čtenářům, fotbalová kariéra atd.?
Moje fotbalová kariéra započala v MFK FM kde jsem prošel celou mládeží. Po skončení v dorostu jsem přestoupil do Starého Města, kde jsem působil 2 roky a teď jsem druhým rokem ve Frýdlantu.
V zápase v Karolínce jste vstřelil dvě branky, jaké byly z Vašeho pohledu?
Před první brankou mě pěkně ve středu našel Šigy (M. Šigut) já si to před obráncem seknul na levou a zkusil vystřelit a naštěstí to tam padlo. U druhé branky jsme odkopli balón dopředu na Iliho (I. Preči) ten ho podržel a jen mi to přiťukl a já běžel sám na bránu a skončilo to v síti.
Jak těžký to byl zápas?
Byl to hodně těžký zápas. Po prvním gólů jsme se trošku uklidnili, ale zásadní moment zápasu byl určitě neproměněný pokutový kop z jejich strany. Kdyby penaltu proměnili, zápas by vypadal určitě jinak. V druhé půli jsme pozorně bránili a do ničeho je nepouštěli. Nakonec přidali 3 gól a tím rozhodli o utkání.
V neděli hostíte doma silný Havířov, tak jak na ně?
Další opravdu těžké utkání. Budeme určitě chtít potvrdit body z venku. Pokud budeme dřít a hrát týmově jako v Karlovicích tak věřím ve vítězství. Hlavně jim máme co vracet z poháru. Věřím také, že do Frýdlantu přivítá velký počet diváků, kteří nás jako každý zápas poženou dopředu.
Co říkáte na vítězné tažení Valašského Meziříčí, 8 zápasů a 22 bodů?
Zatím hodně pěkná jízda. Zatím jako jediný tým neprohrál, uvidíme, jak dlouho jim to vydrží. Divize je tento rok hodně vyrovnaná a každý zápas může dopadnout jakkoliv.
A naopak dole Nový Jičín, to asi málokdo čekal?
To určitě ano. Nový Jičín je pro mě překvapení. Nečekal jsem, že po 8 kolech bude na posledním místě. Vím, že se tam vrátilo hodně mladých kluků z Frýdku, určitě jak se kluci více sehrají, půjdou tabulkou nahoru.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho úspěchů jak fotbalových, tak i soukromých?
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.