ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Miroslavem Škrabalem z Tlumačova, který je velkým fanouškem ligového Zlína - 7.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? V sedmém byl úspěšný brankář Tlumačova Miroslav Škrabal, který podal o víkendu výborný výkon proti Přílukám. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře, letos zatím brankáři v naší anketě příliš neuspěli a proti uplynulé sezoně, padá možná i více branek....Co bude příčinou?
Děkuji. V první řadě bych chtěl poděkovat všem hlasujícím fanouškům. Co bude příčinou? To nevím. Asi všechny týmy chtějí více útočit a zapomínají na bránění.
Zápas s Přílukami jste prohráli, Tobě se ale povedl, nevyměnil bys tři body za výhru v anketě?
Zápas se mi osobně povedl, ale na vítězství to nestačilo. Samozřejmě, že bych výhru v anketě vyměnil za tři body. Stačí se podívat na tabulku a každý vidí, že body potřebujeme jako sůl.
Jak hodnotíš výkony Tlumačova v podzimní sezoně, zatím to u Vás moc dobře neklape, kde bude zakopaný pes?
Naše výkony rozhodně nehodnotím kladně. Dostáváme hloupé a jednoduché góly. Dělám školácké chyby a to se nám nevyplácí. A naše šance neproměňujeme. Tréninky jsou velice kvalitní a náročné. Snad se brzo chytneme a začneme vyhrávat.
Nechybí Vám až příliš branky a zkušenost Dana Máčaly, který už ukončil kariéru?
Pokud odejde z týmu takový hráč jako je Dan, tak je jasné, že to tým pocítí. Jeho góly a zkušenosti nám rozhodně chybí. Minulou sezónu jsme také hráli bez Dana a dařilo se nám. Ale rozhodně nám na hřišti i v kabině chybí.
Co říkáš na dosavadní průběh 1.B třídy, tabulku vede překvapivě Nevšová, na spodu jsou zase týmy, které vloni bojovali o špici?
Tabulka je hodně zajímavá. Z mého pohledu vedení Nevšové není až tak překvapivé. Mají výborný kádr a již v minulé sezóně hráli kvalitní fotbal. Můj favorit na postup jsou mladí kluci z Viktorie Otrokovice. Ještě jsem neviděl hrát Mladcovou, takže tu nemůžu hodnotit. A co se týče zbytku tabulky, tak jsem snad překvapen nad naším umístěním.
Který brankář a také střelec Tě zatím v soutěži zaujal, co říkáš na výkony nováčků a také Mladcové, která sestoupila z 1.A třídy?
Řekl bych, že brankáři v naší soutěži jsou celkem vyrovnaní. Takže nemám konkrétního brankáře, který by mě zaujal. A ze střelců asi Martin Procházka z Lípy a Matěj Votava z Příluk. Postavení nováčků v tabulce jsem čekal. Zatím jsme hráli pouze s Lípou a tu jsme porazili. Němčice známe z přípravy a také umí hrát pohledný fotbal. Hodně se spoléhají na střelce Darebníčka. Jak jsem již říkal Mladcovou jsem hrát neviděl, ale podle výkonů je to jeden z aspirantů na postup společně s Nevšovou a otrokovickou Viktorkou.
Víme o Tobě, že hodně fandíš fotbalovému Zlínu, myslíš, že napodobí letos Leicester v anglické Premier league a který hráč Tě v dresu Fastavu nejvíc zaujal?
Ano. Jsem fanoušek Zlína a pokud to časově vychází, tak jezdím na každý zápas. Myslím si, že se ve fotbale může stát cokoliv, takže proč by ne?! Určitě mě zaujal brankář Dostál, který předvádí parádní výkony. Poté rychlonohý Vukadin Vukadinovič a v neposlední řadě Kuba Jugas, který řídí obranu a je tahounem Zlína.
8. Myslíš si, že portál www.fotbalunas.cz má budoucnost? Hodně nám chybí redaktoři, nevíš o někom z okolí? Co by se dalo ještě na něm vylepšit?
Budoucnost určitě má. Bohužel o redaktorovi nevím. Možná bych zařadil k profilu hráčů jejich fotografie, ale to je asi jen detail, který mě právě napadl....
Dík za rozhovor a ať se Ti daří...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku