Vladimír Nahálka: „Potřetí mě už do sestavy kola asi nevyberou“

Dnes Vám přinášíme rozhovor s Vladimírem Nahálkou. Rosický brankář má v této sezoně opravdu dobrou formu a hlasování o hráče kola ovládl hned dvakrát, patřilo mu 2. a 5.kolo. Co na sebe a spoluhráče prozradil? Jak je to s jeho údajným fanklubem? To vše a mnohem více se dozvíte v následujícím článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jsi už dvakrát v sezoně hráče kola. Co na to říkáš a komu nebo čemu připisuješ největší zásluhy?
Určitě je to hodně práce obránců především, že na mě všechno nechávají. :-D No a někdy se to prostě povede. Je fakt, že ty dva zápasy se mipovedly parádně a měl jsem spoustu dobrých zákroků.
V našem posledním rozhovoru jsi říkal, že máš asi nějaký fanklub. Od té doby si dvakrát zvítězil v hlasování o hráče kola.Tak jak to tedy je s tím fanklubem?
Tušil jsem podobnou otázku :-) Je jasné, že rodina mě podporuje, takže manželka, máma, kluci z Moravy, se kterýma jsem hrával, určitě taky spoluhráči, no a pak je tady ten tajný fanklub ( Gabča, Danča, Nina, Vlaďka, Marťa, Míša, Péťa, Hanďa, Lucka, Katka, Janča ... ) :-D
Když si vyhrál v 5.kole hlasování, bylo to za výkon v zápase proti Mněticím, který Rosice vyhrály 3:0.. Jaký to byl zápas?
Těžký. Opravdu. Mnětice se ukázaly jako zkušený soupeř s několika hráči z vyšší soutěže a bylo to vidět. Kdyby po prvním poločase vedly tři jedna, nikdo nemohl říct ani popel. Takže z tohoto pohledu jsou tři body pro nás hodně velkým bonusem.
Ty jsi v tomto utkání předvedl několik skvělých zákroků. Který byl nejlepší? Můžeš nám ho popsat?
Určitě střela z voleje z malého vápna. Viděl jsem, jak má útočník nasměrovanou nohu, riskl jsem stranu a vyšlo to. Takové štěstí se ale mockrát neopakuje. To říkám jen proto, aby si na to spoluhráči moc nezvykali :-D
Jak jsi spokojen se vstupem do nové sezony?
Spokojen být musím, třetí místo, tři body od prvního je super. Jenom zrovna, když jsem měl nějaké jiné povinnosti a nemohl jsem chytat, tak spoluhráči udrželi čisté konto. Asi to dělají schválně.
Je kádr rosického béčka podle tebe silnější než v minulé sezoně? Na jaké umístění by Rosice mohly dosáhnout?
Kádr je rozhodně silnější a také zkušenější. Minulá sezona byla pro nás nováčkovská a ke konci jsme trošku dopláceli na nevyrovnanost kádru a na zranění. Myslím, že ta třetí příčka je reálná.
Kdo by letos podle Tebe mohl vyhrát III.třídu Holicko?
Těžko říct, je začátek sezony, je pět týmů, co se o to můžou pokusit.
V této sezoně jsi stihl odchytat také několik zápasů za A tým. V čem je největší rozdíl mezi chytáním za áčko a za béčko? Kde si více zachytáš?
Je to stejné. Možná větší zodpovědnost, ale pořád na tebe lítají balony, pořád musíš vybíhat, je to stejný sport. Určitě si zachytám víc v béčku, což dokazuje i to, že gólman Rosic dvakrát vyhrál hráče kola.
Díky za rozhovor, přeji hodně dalších úspěchů. Na závěr máš možnost cokoli vzkázat spoluhráčům, fanouškům Rosic nebo třeba tvému fanklubu.
Tak hlavně chci poděkovat spoluhráčům, fanouškům a fanynkám, že pro mě hlasovali. Spoluhráčům přeji pevné nervy a spoustu uloupených bodů. A fanklubu bych vzkázal, že už asi nevyhraji, protože už mě potřetí do sestavy kola nevyberou.:-D Sranda. Díky za rozhovor.
Autor: L. N.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.