Po loňské sezoně máme laťku hodně vysoko, prozradil nám hráč kola Václav Ryba

Ve třetím kole jste za nejlepšího hráče zvolili brankáře Hrádku Václava Rybu. V utkání s Žákavou (report zde) předvedl několik velmi zajímavých zákroků a byl hlavním strůjcem vítězství svého týmu. V nové sezoně má zatím skvělou formu a v týmu doufají, že mu vydrží i nadále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil utkání s Žákavou?
Věděli jsme, že nás nečeká lehký soupeř, což se první půli potvrdilo a vlastně jsme byli rádi, že poločas skončil 0:0. Po domluvě v kabině jsme už hráli dobře a zaslouženě se ujali vedení. Soupeř poté z dorážky vyrovnal, ale pořád jsme si vypracovávali dobré šance a před koncem dvěma góly rozhodli zápas.
Jaké máte vyhlídky do utkání se Štěnovicemi?
Nebude to snadné utkání, neboť Štěnovice kvalitou nepatří do spodních pater tabulky, ale doufám že zopakujeme výkon z druhé půle v Žákavé a doma zvítězíme.
Jaké máte jako tým cíle do letošní sezóny?
Po loňské sezoně máme laťku hodně vysoko, takže se chceme pohybovat v horní polovině tabulky, uvidíme co na to soupeři. Hlavně chceme hrát fotbal, který se bude líbit našim fanouškům.
Jak vůbec vypadala Vaše dosavadní kariéra?
V žácích jsem hrál v Sušici, pak v dorostu při škole v 1.FC Plzeň, na vojně jsem byl v Dukle Dejvice a pak jsem se vrátil zpět do Sokola Hradešice a posledních 8 let hraji zde v Hrádku.
Máte nějakého oblíbeného hráče?
Stylem se mi líbí Matúš Kozáčik a z "mladších" Tomáš Koubek.
Máte nějaký oblíbený tým?
Viktoria Plzeň a Bayern Mnichov.
Sledujete náš portál?
Sleduji a rád si po víkendu přečtu komentáře utkání z naší soutěže.
Chtěl byste něco vzkázat svým spoluhráčům, popřípadě fanouškům, kteří pro Vás hlasovali?
Spoluhráči se už určitě těší na něco do "kasy", takže díky (smích). Hlavně bych chtěl poděkovat všem našim fanouškům a i těm, co pro mě hlasovali.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.