ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? V anketě vyhrál kanonýr Horní Lhoty Pavel Hlavička. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, jak se ceníš svého dalšího ocenění v anketě?
Děkuji moc ,abych řekl pravdu vůbec jsme to nečekal, docela mě překvapil od Vás mail, že jsem hráč kola. Je to fajn zpestření a povzbuzení do dalších kol, hrát ještě líp a davát góly.
Jak těžký byl zápas s Mirošovem, začátek duelu Vám vyšel na jedničku...
Zápas byl dost těžký, soupeř nepříjemný mají dost šikovných hráčů, kteří to umí s balonem. Začátek nám vyšel byli jsme aktivní v první půli a zaslouženě vedli 2:0 o poločase. Pak jsme vstřelili třetí gól po mém centru , který si nešťastně srazil obránce. Poté jsme se klasiky ukolébali stavem a dva góly vrátili Mirošov do zápasu. Udělali jsme z toho ještě ke konci drama, ale naštěstí s vítězným koncem.
Jak hodnotíš zatím Vaše výkony v soutěži, o víkendu hrajete s rezervou Provodova, která je teď na třetím místě?
Tak naše výkony zatím výsledkově 9 bodů z 12 je fajn , trošku mě mrzí prohra ze Smolinou , ale je ještě hodně kol dokonce podzimní části tak se budeme snažit vyhrávat a získat co nejvíce bodů. Musíme zlepšit hru s míčem, občas hrajeme zbrkle a rozpačitě a někdy se mi zdá, že nám chybí sebevědomí a troufalost. Na zápas s Provodovem B se těším trošku pro mě překvapení, že jsou na třetím místě, před jarní částí jsme s nimi hráli přátelák, určitě svou kvalitu mají jsem zvědav co předvedou, ale věřím že to doma zvládneme a vyhrajeme před naším publikem.
Tobě se daří i střelecky, už máš na svém kontě 7 branek, tak asi spokojenost?
Jsem určitě za to rád nečekal jsem, že budu mít po 4 kolech 7 gólů, ale jsem útočník a ten tam od toho je. Jsem jedině rád, že mi to tam padá a pomůžu týmu k dalším bodům, doufám, že hned v sobotu s Provodovem...
Koho favorizuješ v boji o postup do III. třídy a jaké jsou Vaše ambice?
To je hodně těžké, je teprve začátek soutěže a zatím se drží na špici rezervy Nedašova, Provodova a Vlachovic, Bohuslavice nad Vláří taky hrají nahoře už druhým rokem, bude to zajímavé sledovat kdo si udrží formu dlouhodobě a komu dojde dech. Náš cíl je hrát v horní polovině tabulky a uvidíme jak se nám bude dařit a kolik bodů získáme a na co to bude nakonec stačit.
Jak hodnotíš výkony týmů v soutěži po 5. kolech, kdo Tě překvapil a kdo zklamal?
Výkony týmů jsou do sedmého místa vyrovnané což je určitě dobře, zatím nikdo nešel do trháku tak bude zajímavé sledovat jak se bude tabulka měnit. Překvapil mě trošku asi ten Provodov B uvidíme v sobotu snad jejich neporazitelnost prolomíme. Naopak mě zklamalo Jestřabí už loňskou sezonu měli špatnou, tak jsem čekal, že s tím něco budou dělat a budou zase bojovat o přední příčky tabulky.
Sleduješ výsledky Loučky ve vyšší soutěži?
Ostatní soutěže taky sleduju a zajímají mě výsledky týmů a Loučka, na to jak loni soutěží proletěla do III. třídy, zatím se jim moc nedaří a určitě je to skok v kvalitě soutěže, budu sledovat dál, jak se jim bude dařit.
Jak vidíš páteční derby v 1. lize Slovácko vs Zlín?
Moravské derby - vzhledem k tabulce 1.ligy bych to přál Zlínu, ale bude to těžké, týmy budou nahecované budou jezdit lidově řečeno po zadku, pro fanoušky to bude skvělá podívaná, ať se zápas líbí a vyhraje lepší.
Nevíš o někom, kdo by se chtěl věnovat našemu portálu i v dalších soutěžích a co bys na něm ještě zlepšil?
Portál se mi líbí, je fajn že se někdo zajímá i takové soutěže co hrajeme, rád se dívám, jak experti tipují výsledky a je to zajímavé zpestření takové soutěže. Nic mě nenapadá, co by se dalo zlepšit myslím, že je na dobré úrovni, ať se Vám dále daří a funguje tak jako teď...
Díky za rozhovor a ať Ti to střílí i nadále...
Taky děkuji a dovolím si pozvat všechny naše fanoušky na utkání s béčkem Provodova.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.