ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 3.kolo Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tentokrát v naší anketě vyhrál Jaroslav Fojtík z Nedašova, který zaznamenal v posledním utkání s Lipovou hattrick. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v kabině Nedašova stát, máte už stanovenou nějakou taxu?
Děkuji. Vzhledem k tomu, že jsem již třetí vítěz v pořadí, musím dodržet nastavenou laťku. Litr čehokoli nad 40% obsahu alkoholu je dostačující.
Tvůj výkon podle fotbalových expertů proti Lipové byl výborný, podařilo se Ti dát hattrick, jak ho hodnotíš sám a také výkon Vašeho týmu?
Já osobně bych svůj výkon nikterak nepřehodnocoval. Jednou se zadaří mně, pak někomu jinému. Co se týká týmového výkonu, myslím si, že se stále zlepšujeme a zvykáme si na sebe. Jsme dostatečně zkušení, abychom takovéhle zápasy zvládali.
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra?
Začínal jsem samozřejmě tady v Nedašově. Poté jsem část žákovského věku a téměř celý dorostenecký věk strávil v Brumově. Nato jsem se vrátil zpět do Nedašova a byl u toho, když jsme se z III. třídy vyškrábali až do kraje. Pak jsem opět podlehl vábení tenkrát třetiligového Brumova, odkud jsem po půlce sezóny odešel do Slavičína a tam strávil několik sezón. Po pěti letech bez fotbalu se bavím v rezervě Nedašova.
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny rezervy Nedašova?
S mými spoluhráči se mi hraje perfektně. Máme super partu a v kabině je vždy o zábavu postaráno. Nikoho bych nevyzdvihoval, všichni jdeme na hřiště předvést co nejlepší výkon.
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem?
Když pominu sport, tak jako největší koníček beru svoji rodinu, takže svůj volný čas se snažím trávit s manželkou a dcerou. Týmům, kterým fandím je víc, u nás je to Sparta, ve světě všechny kluby, kde hrají čeští hráči. Fotbalový vzor nemám, ale líbí se mi Cristiano Ronaldo. Dělá z fotbalu show a je užasné sledovat jeho rychlost.
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce?
Nějak se nedívám na ostatní. Řeším pouze naše výkony. V prvním kole jsme měli trošku štěstí, zbývajíci dva zápasy jsme zvládli s přehledem a doufám, že to bude tak i teď v neděli v Tichově. První místo těší. Věřím, že i v téhle sezóně se budeme pohybovat v horních patrech tabulky.
O víkendu hrajete v Tichově, to bude asi těžký protivník, i když první dvě kola se jim příliš nedařilo, teď ale vyhráli venku?
Se vším respektem k soupeři si myslím, že bychom zápas měli zvládnout. Bude nám sice chybět vykartovaný Dominik Novák, ale i tak věřím v naši kvalitu a předpokládám, že zápas dovedeme k vítěznému konci.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, jsou zde i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Portál je samozřejmě fajn. Nedokáži odhadnout, jakou má sledovanost, ale nabízí velice slušný přehled i o těch nejnižších fotbalových soutěžích.
Dík za rozhovor a ať se Ti daří...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.