Nic rozhodnuté zatím ještě není, komentuje postup hráč kola Viktor Malinovský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Viktor Malinovský! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak ses o nominaci do sestavy kola dozvěděl?
Sám jsem si to přečetl na vašem portálu, čtu pravidelně. To, že jsem v hlasování vysoko, jsem se dozvěděl až od kluků na tréninku.
Máš další vychytanou nulu na svém kontě, co myslíš, že za tvé úspěchy v bráně může?
Základem je pevná obrana. Kluci z týmu mi pomáhají. Ve většině zápasů jsme dokázali soupeře přehrávat a nepouštět ho do žádných velkých šancí. A když už nějaká přišla, pak jsem tam od toho já, abych podržel a uklidnil tým.
Teď k postupu, z nepotvrzených zdrojů se k nám dostalo, že postup do I. B třídy berete, je to tak?
V tuto chvíli sám nedokážu říct, jak to dopadne. Hráčskou schůzi jsme kvůli tomuto tématu už sice měli, ale ani zdaleka jsme tam nebyli všichni. Tudíž nic rozhodnuté zatím ještě není. Je to složité a času na rozhodnutí je velmi málo.
Počítáte s posílením kádru nebo jinými změnami?
Pokud se jde do vyšší soutěže, vždy je potřeba tým posílit a zkvalitnit. Zhruba 2-3 hráči přijít musí, aby byla konkurence a zvýšila se kvalita. Co se týče jiných změn – byly by potřeba i nějaké úpravy v okolí hřiště (Střídačky, kabiny..) Vše o čem mluvím samozřejmě závisí na financích.
Koho by si nejvíce pochválil za výkon v této sezóně ve vašem týmu?
V první řadě Honzu Slámu. To je náš tahoun a mozek hry. V obraně si celou sezónu držel výbornou výkonnost Martin Somol. ,,Vymazal“ nejednoho elitního okresního útočníka. V jarní části sezóny podával výborné výkony Adam Vitner. Ač čistokrevný útočník, i v záloze byl k nezastavení, vyčníval svou dravostí a rychlostí. A ke konci ročníku i famózní Denis Bechner. Chytil neskutečnou formu a právem byl naším nejlepším střelcem.
Teď trochu k tobě, kde si začal hrát fotbal? Máš v plánu i nadále zůstat v Hředlích?
Hrát jsem začal v sousedních Mutějovicích. Prošel jsem SK Rakovník, Mšec, Mutějovice a Senomaty. Až jsem nakonec zakotvil ve Hředlích. Jsem zde 3 roky a vždy jsme skončili na ,,bedně“. Je tu výborná parta a bez ohledu na postup do 1.B třídy, tak já zůstanu. Nemám důvod odcházet.
Vyhovuje ti post brankáře?
Já si to v bráně užívám. Je to velká zodpovědnost a to mě na tom baví. Ale na tréninku nebo na nějakých turnajích si rád zahraju i v poli.
Na začátku si se zmínil, že portál „fotbalunas“ sleduješ. Jaký na něj máš názor?
Portál sleduji pravidelně. Nejraději mám rozhovory s hráči a tipovací rubriku. Ale celkově je to výborná myšlenka. Zároveň oceňuji i některé vaše inovace v průběhu roku. Jen tak dál!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.