Brankář Tomáš Hřebejk se stal hrdinou okamžiku, když dokázal v nastaveném čase vstřelit vyrovnávací gól!

Hlasování o hráče kola ovládl po posledním zápase letošního ročníku osecký gólman Tomáš Hřebejk, kterému se povedl opravdu velmi málo vídaný kousek, když svým vyrovnávacím gólem v nastaveném čase vystřelil rezervě Oseka záchranu v soutěži!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. Je to asi taková třešnička na dortu, vzhledem k tomu, co se vám v posledním kole povedlo, čekal jste, že to ještě korunujete titulem Hráč kola?
Děkuji. V první řadě bych chtěl poděkovat všem, kteří mi poslali hlas. Vzhledem k tomu, že jsme dostali tři branky, tak jsem to moc nečekal, ale byl jsem příjemně překvapený.
Brankáři se do sestavy kola dostávají především díky skvělým výkonům v brance. Vy jste však oslnil především vstřeleným gólem, povedlo se vám během kariéry již něco podobného?
Ne. Jako brankář jsem nikdy gól nedal, takže je to premiéra (smích). Ale letos jsem šel v závěru zápasu na standardku potřetí, a podruhé se nám podařilo vyrovnat.
Navíc to byl gól opravdu zlatý, jelikož se vám podařilo vyrovnat na 3:3 již v nastaveném čase a získaný bod za remízu nakonec rozhodl o setrvání Oseku v soutěži, radost musela být asi obrovská…
Radost byla velká, hlavně večer na dokopný (smích). Když jsme se dozvěděli, že Mirovice remizovaly, tak to byla velká úleva.
Můžete našim čtenářům blíže popsat, jak gól padl?
Byl dlouhý nákop na zadní tyč, odkud to vracel Martin Carda na malé vápno, trefil jsem to z voleje levou!! (smích) nohou a od břevna se míč odrazil do branky.
Když jste se vydal v samotném závěru utkání z branky do útoku, věřil jste, nebo měl jste nějaké tušení, že by se vám mohlo podařit něco podobného?
Spíš jsem doufal. Už doma s Katovicemi i na Rudolfově jsem byl blízko, teď to konečně vyšlo. Asi v tu nejlepší možnou chvíli.
Celkově to musela být pro Osek asi těžká sezóna, přeci jen hrát o záchranu do posledního kola není nic příjemného a jednoduchého, jak byste ji zhodnotil?
Za béčko jsem byl proti Vodňanům poprvé. Ale příjemné to nebylo, protože muselo chodit hodně hráčů z áčka, které na to ke konci také doplácelo.
Nemáte po své trefě chuť změnit post, na nějaký ofenzivnější?
Maximálně teď v létě na nějakém turnájku, jinak určitě ne. To bych musel běhat (smích).
Dokázal byste nějak porovnat pocit ze vstřeleného gólů, v porovnání například s vychytanou stoprocentní šancí soupeře, nebo chycenou penaltou? Z čeho vy osobně máte větší radost?
Je to asi stejné, jako když chytíte penaltu v 90. minutě a vedete o gól. Ale góly nedávám každý týden, takže tady ta radost byla ještě větší.
Přibližte našim čtenářům vaší dosavadní fotbalovou kariéru. Kdo vás k fotbalu přivedl? V kolika letech? Kde všude jste hrál?
Asi jako většinu kluků mě k fotbalu přivedl můj taťka v 5 letech. Začínal jsem v Písku, kde jsem hrál do 15 let a poté odešel do Dynama ČB. V Dynamu jsem byl 5 let a před sezónou jsem přišel do Oseku, kterému bych chtěl poděkovat, že jsem tady mohl ten rok působit.
Zařadí se teď zápas s Vodňany mezi ty, na které nejraději vzpomínáte, nebo máte ještě nějaké lepší?
Asi na něj budu vzpomínat dlouho, protože jsme se zachránili a navíc jsem vstřelil branku. Ale určitě jsem odchytal spoustu lepších zápasů.
Prozradíte nám, jak hodláte trávit krátkou letní pauzu?
Určitě aktivně. V létě je vždy hodně turnajů v malém fotbálku a rád bych konečně zašel na tenis, na který během sezóny není čas. Na začátku července jedeme s přítelkyní na dovolenou a pak už se zapojím do přípravy s Roudným.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů, a to nejen na trávníku.
Moc děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.