Hráčem kola se stal Tomáš Cupal

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji Vám k vítězství v naší anketě. Co říkáte na toto ocenění?
Děkuji za nominaci do sestavy kola. Ocenění si vážím.
Máte vůbec ponětí, kdo pro vás hlasoval?
Největší podíl na mé výhře v anketě mají určitě spoluhráči :)
V Kozojídkách jste uhráli bod, co byste řekl k utkání?
K utkání, začaly jsme dobře. Od začátku jsme hrály aktivně a vytvářely si šance. Největší šanci v prvním poločase měl Petr Štipský když šel sám na brankáře a neskóroval. Hráli jsme aktivně do předu s otevřenou obranou, díky tomu jsme nabídly šance na protiútok Kozojídkám. Šance naštěstí nevyužily díky brankáři Benešovi . Ke konci půle jsme zahrávaly roh. Dušan Krupica stříleným centrem našel Lukáše Kašíka, který hlavou skóroval, ( podle nás i diváku regulérní gól jenže hráč Kozojídek po balonu těsně za brankovou čarou sáhl rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop a udělil červenou). Pokutový kop jsem proměnil. A šlo se do kabin :)Druhá půle nestojí asi moc za řeč. Úplně jsme přestaly hrát a spokojily se s vedením 1:0. Kromě jedné pěkné šance Lího ( Huy Hoang Le ) a dvou střel jsme nic nepředvedly. Kozojídky si pak k závěru vypracovaly několik rohů, které naštěstí pro nás neproměnily. Škoda že ke konci jsme nedokázaly pokrýt Kubu Březinu, který po individuální akci vyrovnal na 1:1.
Poslední souboj svedete s Mikulčicemi na domácí půdě, jak to vidíte?
Poslední zápas s Mikulčicemi proběhne snad v klidu. Ani jednomu tymu už o nic nejde. Snad si zahrajeme pěkný fotbal. Když bude bohatší na góly, bude to aspoň zajímavější pro diváky
Jak to vidíte s následující sezónou. máte v týmu už nějaký cíl?
Na příští sezónu? Udržet tým, který teď na jaro neprohrál. Když začneme první zápas výhrou tak se třeba zase domluvíme, že se nebudeme holit, dokud neprohrajeme (smích). Jinak cíle nemáme.
Co máte na fotbale nejraději, to znamená proč hrajete zrovna fotbal, na kterém postu se cítíte nejlépe a s kým si na hřišti nejvíc rozumíte?
Na fotbale mám nejraději partu, atmosféru. Od malička jsem byl vedený k sportu. Hrál jsem tenis za Dolní Bojanovice, ale to mě nějak nebralo, mám rád kolektiv. Nejraději jsem kolem středu. Střední obránce nebo záložník. Nejde přesně říct s kým si na hřišti nejvíc rozumím. Jako tým si rozumíme a v kabině je dobrá nálada a parta.
Popište nám, prosím, Vaši fotbalovou kariéru?
Začínal jsem v 6 letech ve Starém Poddvorově. V 8 letech jsem šel na hostování do Dolních Bojanovic a pak do Mutěnic, Z Mutěnic do FK Zlín kde jsem si to hodně užil a jsem rád za tuhle zkušenost. Jezdili jsme hodně na turnaje v zahraničí. Byly jsme např: v Německu, Anglii, Itálii, Polsku a Slovensku. V roce 2001 jsme vyhrály celorepublikoví turnaj ČMFS v halové kopané starších žáků. Po Zlínu jsem se vrátil do Hodonína pak hostování Šardice, Kyjov, zpět do Mutěnic pak do Hodonína a konečná ve Starém Poddvorově (smích) Je toho hodně a jsem rád, že jsem poznal spoustu fotbalistu – kamarádů.
Tomáši, čemu se věnujete kromě fotbalu?
Většinou se věnuji práci. Máme autoservis v Mutěnicích. Jinak když je čas jezdím na kole, rád plavu.
Blíží se EURO 2016. Těšíte se? Jak tipujete naší reprezentaci?
EURO budu sledovat doufám, že se naši repre bude dařit a dostanou se co nejdál.
Co říkáte na náš portál? Sledujete ho?
Váš portál se mi líbí. Je přehledný a je zde dost informací o klubech.
Děkuji za rozhovor a ještě jednou děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.