ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 26.kolo Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor, 2015-2016 | "Diváci v Jesenici jsou úžasní" říká Petr Hlávko

I tentokrát jste hlasovali pro nejlepšího hráče kola! Vítězem se stal mladý záložník Velké Jesenice Petr Hlávko, který získal neuvěřitelných 172 hlasů! V následujících 13ti otázkách jsme ho pro vás vyzpovídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jsi se hráčem 26.kola, co to pro tebe znamená?
Především to pro mě znamená, že budu o pár korun chudší, protože těm loupežníkům z týmu musím koupit flašku za výhru. A dále jsem pochopitelně rád, neboť každé vítězství se počítá! Touto cestou chci poděkovat každému, kdo pro mě hlasoval, zejména své nejlepší přítelkyni a nejlepší sestře! Díky všem!
Jaká panuje v kabině ke konci sezóny nálada? Jste zklamáni, že vám body nestačí na 2. příčku?
V kabině panuje stále skvělá nálada, obzvlášť po sobotní rozlučce. V posledním kole máme velkou šanci poskočit na třetí místo, což by byl super výsledek, se kterým by byl každý spokojen, proto doufám, že kluci z Jaroměře neprohrají v Hejtmanech a my si poradíme s Teplicemi. Co se týče zklamání, tak snad můžu mluvit za celý tým, když řeknu, že jsme trochu zklamáni z některých předvedených výkonů. Máme skvělé pasáže, ale naopak máme i dost příšerných úseků hry. To je potřeba zlepšit, aby naše výkony byly konstantní, a ne jako na houpačce. Pak můžeme za rok o to druhé místo klidně bojovat.
Na zápasech, a to nejen na domácích, máte skvělou kulisu, do Jesenice na fotbal chodí pravidelně okolo 100 lidí, je to důvodem proč jste nikomu na jaře kromě Babí neuštědřili ani bod?
Bezesporu. Diváci v Jesenici jsou úžasní, za což jim patří obrovský dík a respekt. A jak říkáš, nejen na domácích zápasech, ale oni v hojném počtu jezdí na všechny zápasy ven. Moc si toho já i zbytek týmu vážíme, a je super mít takovou podporu. Dále bych přidal zásluhy i našemu hřišti v Jesenici, protože hrací plocha je nadstandardní a hraje se nám tam skvěle.
Co si slibuješ od dohrávky 14. kola, tudíž posledního zápasu pro tuto sezónu?
To, co jsem zmínil u druhé otázky. Doufám, že Hejtmánkovice ztratí a my vyhrajem, aby jsme si po zápase mohli zařvat: ,,Tak jsme třetí, no a co"! Pokud to nevyjde, tak i čtvrté místo bude fajn, a také doufám, že se s fanoušky a touto sezónou rozloučíme dobrým výkonem a vítězstvím.
Budete jako celek příští rok usilovat o postup do "kraje"?
Dobrá otázka, na kterou neznám odpověď. Bezesporu budeme chtít hrát opět na předních pozicích, a když se optimálně posílí a bude to herně i výsledkově na postup, tak proč ne? Ale jak jsem řekl výše, nejprve je nutné ustálit naše výkony.
Jaký je tvůj oblíbený a neoblíbený soupeř v OP ?
Dobře se mi hraje proti Mezilesí, proti kterému jsem také odehrál svůj první soutěžní zápas za Jesenici, a také proti Skalici, protože je vždycky skvělá atmosféra derby. A neoblíbenými soupeři v současnosti jsou asi Hejtmánkovice s Jaroměří, protože jsem proti nim na jaře shořel jako papír.
Vraťme se do minulosti, kdo tě přivedl k fotbalu?
Byl to myslím táta, když mi bylo cca 6 let.
Ve kterých klubech si doposud působil?
Krom současné Jesenice jsem prošel kompletně všemi mládežnickými kategoriemi v Novém Městě nad Metují. Po skončení ve starším dorostu jsem při přechodu do mužské kategorie odešel právě do Jesenice, kde také nejspíše kariéru jednou skončím.
Jaký je tvůj oblíbený sportovní klub?
Ve fotbale to je londýnská Chelsea a v hokeji to jsou New York Rangers! Pokud se jedná o tuzemské kluby, tak ve fotbale přeji všem týmům v pohárové Evropě a hradeckým Votrokům, a v hokeji pardubickému Dynamu.
Slavia nebo Sparta?
Ten, kdo zrovna reprezentuje naši vlast v Evropě.
Máš nějaký fotbalový vzor?
Přímo vzor, to se asi říct nedá, ale mým nejoblíbenějším hráčem je Eden Hazard. Možná v oblasti životosprávy a obrovské dřiny a nasazení bych si mohl vzít příklad z českého talentovaného brankáře Tomáše Kuči.
Jak vidíš naděje České reprezentace pro EURO 2016 ve Francii?
To bude buď a nebo. Jednak můžou překvapit a dostat se do vyřazovací části, ale stejně tak můžou jet pěkně rychle domů. Ale jako vlastenec věřím, že minimálně předvedou dobrý dojem, a dále budou vážným adeptem na postup.
Co by si vzkázal na závěr svým fanouškům a čtenářům?
Svých fanoušků bohužel moc nemám, proto bych chtěl všem fanouškům Jesenice vzkázat, že jsou skvělí a vážím si jejich podpory, a zároveň doufám, že v tomto trendu budou pokračovat. Dále bych chtěl vzkázat našemu trenérovi Jarinovi, že jsme rádi, že nejde trénovat jinam a také, že příště až bude odcházet z rozlučky, tak ať se s náma kouká rozloučit! Na závěr ještě jednou děkuju všem za hlasy a taky svým skvělým spoluhráčům a realizačnímu týmu za to, že máme tak skvělou partu! PS: flašku přinesu až v neděli na zápas, dobytci.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.