"Bude to těžký zápas, ale věřím, že ho zvládneme", prozradil nám své prognózy na příští utkání hráč kola Petr Karlík

Ve čtyřiadvacátém kole jste za nejlepšího hráče zvolili Petra Karlíka ze Spáleného Poříčí. V utkání s Žákavou (report zde) sice nastoupil na trávník až z lavičky, výrazně ale pozvedl hru a nakonec se stal hrdinou, když rozhodl o třech bodech pro svůj tým. V týmu určitě doufají, že bude podobné výkony předvádět i nadále, má toho ještě spoustu před sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil utkání s Žákavou?
V první půli hrála Žákavá lépe, přičemž její hráči přistupovali důrazněji a byli chytřejší v soubojích, ale na konci utkání to vypadalo, jako by už neměli síly. Před zápasem jsem se bavil s trenérem, který mi řekl, že naskočím na druhou půli jako žolík a dám gól. Nakonec to tak naštěstí dopadlo (smích).
Jaké máte vyhlídky do utkání v Merklíně?
Bude to těžký zápas, ale věřím, že ho zvládneme a oplatíme tak Merklínu porážku z domácího prostředí.
Ještě nedávno jste nastupoval za dorost, byl to pro Vás velký skok, nastoupit za A-tým?
Skok to ani tak velký nebyl, protože jsem od malička hrál se staršíma, navíc s A-týmem jsem chodil trénovat už delší dobu a to mi přineslo hodně zkušeností.
Jak vůbec vypadala Vaše dosavadní kariéra?
Fotbal hraji od 1. třídy, kdy jsem začínal ve Spáleném Poříčí. Od 5 třídy jsem odešel na hostování do Rokycan, kam jsem začal chodit i na sportovní školu. Zpět do Spáleného Poříčí jsem se vrátil po zranění v 17 letech, kde vypomáhám v zápasech našeho A-týmu.
Máte nějakého oblíbeného hráče?
Můj oblíbený hráč je Alexis Sanchez.
Máte nějaký oblíbený tým?
Fandím Arsenalu.
Těšíte se na Euro? Koho tipujete na celkové vítězství?
Na Euro se těším a jsem zvědavý na to, jak zvládneme základní skupinu. Jako celkového vítěze vidím Francii, nebo Německo.
Sledujete náš portál?
Ano sleduji a velmi se mi líbí.
Chtěl byste něco vzkázat svým spoluhráčům, popřípadě fanouškům, kteří pro Vás hlasovali?
Děkuji všem za hlasy, hlavně našim klukům z týmu, díky kterým jsem vůbec v téhle anketě mohl být. Teď už se určitě těší na další metr (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.