David Vokáč: "Musim poděkovat ostatním klukům z týmu za předvedenou hru, ze které jsem měl radost."

Hráčem 20. kola IV.A třídy okr. Beroun se stal útočník a kapitán prvního týmu tabulky, ENDECO Zdejcina David Vokáč . Jaký byl poslední zápas, jak se těší na příští sezónu ve vyšší třídě a mnoho dalšího si můžete přečíst zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hlasování o hráče kola. Můžeš se našim čtenářům nejprve představit a popsat tvojí dosavadní fotbalovou kariéru?
Děkuji :) . Kariera je jednoduchá, pocházím ze Zdic, kde jsem s fotbalem začínal v přípravce a končil v dorostu, pak dlouho nic a nyní hraji 7.sezonu na Zdejcině.
Věděl jsi o své nominaci do sestavy kola?
Nevěděl, byl jsem samozřejmě mile překvapen a děkuji Všem hlasujicím!
Co na to, zme jsi v našem hlasování vyhrál říkáš?
Jsem za to rád, ale je to spíš odměna pro celý tým...
Přesuňme se k poslednímu zápasu, který jste sehráli doma s Vižinou, ty jsi vstřelil rovnou pět gólů v utkání. Jak hodně to pro váš tým byl těžký zápas?
Vzhledem k tomu, že Vižina přijela ve slepené sestavě, tak to utkání těžké příliš nebylo, dali jsme rychle branky a to se pak hraje lépe... Musim poděkovat ostatním klukům za předvedenou hru, ze které jsem měl radost.
Ještě jedna otázka o tomto zápasu, jaké bylo utkání z tvého pohledu?
Z mého pohledu bylo utkání jednoznačné, padlo mi tam 5.branek, tak že celkově spokojenost. Navíc se byl na zápas podívat můj 6ti letý syn, ze kterého je velký fanoušek Zdejciny a byl rád za jasné vítězství :) .
Měl jsi jako malý nějaký svůj fotbalový vzor?
Od malička fandím jako (skoro:)) ) celá Zdejcina Spartě, můj vzor byl Horst Siegl, který byl ve své době největší kanonýr v ČR.
Čeká vás poslední zápas sezóny, tak se nabízí otázka co děláš rád o svém volném čase?
Celkem se na to těším, dělím svůj čas mezi rodinu, práci, sport a nekonečné práce kolem domu ... :)
Nyní budete hrát v Osově, je pro vás prioritou výhra?
Prioritou je odehrát zápas v klidu, bez zranění, předvést pěkný fotbal fanouškům, kteří nás podpodují a večer si užít pivko a „dokopnou“... Samozřejmě končit sezonu výhrou by bylo fajn, nesmíme to odehrát jako třeba Plzěn na Slavii ,Předseda klubu by nám určitě napálil velké pokuty... :)
V sobotu máte tedy poslední zápas a pak jistý postup do III. A Třídy. Těšíte se?
Já se těším, jsem na Zdejcine dlouho a pamatuji dobu, kdy jsme na zápas jezdili v 9 lidech.. To, že si zahraje Zdejcka „trojku“ jsem až do letošní sezony nevěřil, vždycky v to doufal akorát náš nejvěrnější fanoušek Fanda Souček, který se postupu konečně dočkal :) .
Teď jedna otázka ohledně vašich fanoušků. Na každém vašem zápase, ať už doma nebo venku, jsou vždy ve velkém počtu a jsou hodně slyšet, je to pro váš tým velká motivace?
Samozřejmě, v pralesní lize se to cení a nám se hraje dobře... Je tu celkově skvělá parta kolem fotbalu a věřím, že to nám pomůže hrát ve trojce důstojně a vydržet tam co nejdéle.
Poslední otázka je ohledně našeho portálu. Znáš ho? Pokud ano, co na něj říkš, a jaký máš názor na jeho snahu zmedializovat nižší soutěže?
Portál znám, určitě je to dobrý nápad na podporu vesnického fotbalu. Přeji ať se Vám záměr daří!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.