Čím bude muset pohostit své spoluhráče za vítězství v anketě hráč 24.kola Tomáš Nováček?

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jste již druhým vítězným hráčem Budišova v jarní části, z čeho si myslíte že to vyplívá? Velkou fanouškovskou základnou nebo formou vašeho týmu??
Musím Vás opravit, jsem již třetím hráčem Budišova, který v jarní části vyhrál tuto anketu. Nedokážu tvrdit, kolik našich fanoušků čte tenhle portál, ale vzhledem k tomu, že jsem v naší kabině pokladník, tak v tom vidím trošku pomsty z předchozích hlasování, kterých jsem se účastnil a podpořil vítězství našich hráčů. Myslím, že bych dokázal i vyjmenovat spoluhráče, kteří se o moje vítězství zasloužili. Vyplívá to každopádně z toho, že díky tomuto vítězství musím naši kabinu obdarovat několika desítkami lahví z Plzně. Samozřejmě forma našeho týmu je v této sezoně neskutečná. Výkonnostně máme vyrovnané všechny řady. Daří se nám a máme taky to potřebné štěstí.
Před vámi tuto anketu vyhrál váš bratr, je pro vás tato záležitost prestižní, že i vy jste již dokázal zvítězit?? Nebo co pro vás vítězství znamená?
Můj bratr je výkonnostně někde jinde, s ním se nemůžou moje výkony rovnat. I když už není nejmladší. Musím podotknout, že podle mého názoru měl být za zápas v Rantířově nominovaný někdo jiný. Dovolím si i jmenovat, jedná se o našeho útočníka Josefa Pažourka. Ten podle mě předvedl vynikající výkon a také ho korunoval krásným gólem. Tím nechci snižovat výkon ostatních spoluhráčů. Celkově se nám tento zápas povedl a tým šlapal jak švýcarské hodinky. Z nominace jsem byl překvapený. Dal jsem branku, ale nemyslím si, že bych zrovna v tomhle utkání nějak vyčníval, spíš jsem měl opačný pocit. Samozřejmě nominace a vítězství v anketě je dobrá motivace do další fotbalové práce.
Kdybyste se měl popsat jako fotbalista čtenářům, jakou roli na hřišti plníte? Popřípadě, komu jste ze známých fotbalistů podobný?
Nastupuji na kraji obranné čtyřky nebo zálohy. Dovolím si tvrdit, že moje přednosti jsou rychlost, dravost, někdy možná až přehnaná tvrdost a především zodpovědné bránění. Do každého souboje jdu na 100% a jen tak se nevzdávám. Největší slabina je přehnaná impulzivnost, kterou máme s bratrem pravděpodobně vrozenou. Moje role na hřišti je daná z pozice, kde nastupuji. Precizní bránění, ale i rychlé výpady a podpoření našeho útočného snažení. Netroufám se připodobňovat k žádnému známému fotbalistovi. Po výkonnostní stránce určitě žádnému. Možná by se našel někdo s podobným charakterem.
Měl jste nějaký fotbalový idol?? Jaký?
Žádný fotbalový vzor nemám. Chci jen předvádět tu nejlepší hru, na kterou mám. Snažím se pro to dělat maximum. Dalo by se říct, že můj fotbalový vzor, když jsem byl mladší, byl můj bratr.
Hraje ještě nějaký sport??Který?
Všeobecně mám rád sport. Na ostatní sporty mi nezbývá moc času. Snažím se naplno věnovat fotbalu v Budišově, i když zrovna nejsem na tréninku nebo na zápase. Nicméně si rád rekreačně zahraji tenis, nohejbal, vyrazím někam na kole nebo si jdu zaběhat, apod. Mám rád i zimní sporty jako lyžování a snowboarding.
Jak jste spokojen s celkovou sezonou? Jako týmu i dle svých výkonů?
Já osobně jsem se sezonou nadmíru spokojený. V kabině je super parta a všechno klape. Pereme se o nejvyšší příčky a myslím si, že i náš herní projev je až na některé výpadky velice dobrý. Prožíváme historicky nejúspěšnější sezonu v Budišově za poslední roky a jsem rád, že u toho můžu být. Máme dobré zázemí a možnost trénovat, dovolím si říct na jednom z nejkvalitnějších trávníků v naší soutěži, což je jedním slovem radost. Za to bych chtěl poděkovat lidem, kteří nejsou tolik vidět jako my na hřišti. Co se týče mých výkonů, tak se mi na jaře úplně nedaří, se svojí hrou nejsem zcela spokojený. Naštěstí je fotbal týmová hra a já se můžu spolehnout na výpomoc kteréhokoliv spoluhráče.
Jak si myslíte, že se vyvine situace ve vaší soutěži? Koho tipujete na postup a naopak na padáka?
Ve hře je ještě šest bodů. Při pohledu na tabulku se může ještě hodně věcí změnit. Na chvostu ještě není vůbec nic rozhodnuto. Padáka nepřeji žádnému týmu, takže nebudu ani tipovat. Co se týče velké čtyřky, jak s oblibou v kabině říkáme prvním čtyřem týmům tabulky, tak si myslím, že už před sebe asi Nová Ves nikoho nepustí. Každopádně my jsme ještě neřekli poslední slovo.
Jistě budete sledovat následující akci roku Euro ve Francii, jak vidíte šance našeho týmu? Máte zde nějaké oblíbené hráče?
Samozřejmě tuto fotbalovou akci sledovat budu. Těžko říct, na velkých turnajích je strašně tenká hranice mezi úspěchem a neúspěchem. Podle soupeřů to nevypadá na procházku růžovým sadem. Na přípravě se zatím našemu nároďáku daří. Pokud to bude pokračovat i ve Francii, tak jen dobře. Každopádně já našemu týmu věřím vždycky. Na Euru jsou nejlepší hráči Evropy, těším se na všechny jejich výkony. Nenapadá mě žádný, kterého bych se chystal speciálně sledovat.
Jak se vám líbí náš fotbalový server? Měl byste návrhy na jeho úpravu??
Určitě je to super projekt, pravidelně tento server čtu a baví mě. Ještě by to chtělo zapojit víc lidí. Vím z vlastní zkušenosti, že je to velmi náročná práce. Ale čím víc lidí se zapojí a bude komentovat, hodnotit, zasílat fotky a videa, tak tím to bude pro každého ještě zajímavější a zábavnější.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.