ROZHOVOR S HRÁČEM 24. KOLA III. třída sk. A, okr. Vyškov 2015-2016 Janem Šrámkem

Jan Šrámek přišel do Komořan na hostování ze Šlapanic. V základní sestavě se začal objevovat až v poslední době, kdy komořanský tým bojuje s velkou marodkou a trenér Pavel Svoboda používá hráč ze šíršího kádru mužstva. Pochází ze sportovní rodiny, působí velmi sympaticky, jak na hřišti, tak v běžném životě. Jak určitě posoudíte z rozhovoru, do komořanské party dobře zapadl a proto ho příznivci mužstva svými hlasy vynesli k titulu nejlepšího hráče 24. kola.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kde kdy jsi začínal s fotbalem, kdo Tě k němu přivedl, kteří trenéři Tě vedli? Ve kterých klubech jsi hrál, kde se Ti líbilo a nebo naopak nelíbilo a proč, jaké jsou Tvoje fotbalové cíle.
S fotbalem jsem začal okolo šesti let v rodných Šlapanicích. Přivedl mě k němu děda Vláďa, který hrával v Brně za Moravskou Slavii (tehdy třetí nejvyšší soutěž). Ten po čase poznal, že ze mě nikdy extra vynikající fotbalista nebude. Mě v tu dobu kopaná stejně moc nebavila. K fotbalu jsem se vrátil až o několik roků později. Znovu jsem hrál ve Šlapanicích a to pravidelně na pozici pravého obránce. Nyní se chci fotbalem už jen bavit s touhou vyhrávat co nejvíc zápasů.
V Komořanech jsi na hostování ze Šlapanic, jak se to stalo? Jak se Ti líbí komořanská parta a vůbec atmosféra v klubu?
Do Komořan jsem se dostal díky kamarádovi Laďovi Šterclovi. Vykládal mi o výborné partě v týmu, kvalitních trénincích a dobrém zázemí. Přišel jsem si párkrát zatrénovat a Laďova slova se potvrdila. Ve Šlapanicích jsem požádal, aby mi umožnili hostování. Neměli s tím problém a já začal trénovat i oficiálně hrát za Komořany. Situace mezi hráči v týmu je vynikající. Dokazují to i poslední zápasy, kdy se na hřišti neustále povzbuzujeme a hlavně usilujeme o dobrý výsledek. Přes rozsáhlou marodku v našem týmu jsme podali bojovné výkony proti týmům z čela tabulky. Tím nasazením, které jsme v zápasech měli dokazuje jen to, jak komořanský tým má výborné naladění a všichni hráči skvělý charakter.
Děláš aktivně nějaké jiné sporty? Jaký sport by jsi asi dělal, kdyby jsi nehrál fotbal?
Z jiných sportů se věnuji rekreačně běžeckému a sjezdovému lyžování (jsem certifikovaný instruktor lyžování), cyklistice a vytrvalostnímu běhu. V mládí jsem rád i plaval. Přivedla mě k němu maminka, která byla několikanásobnou mistryní České republiky v synchronizovaném plavání.
Jaký je tvůj mimofotbalový život, rodina, zaměstnání, mimosportovní zájmy?
Rodinu zatím nemám. Pracuji jako revizní technik plynových zařízení, parních kotlů a tlakových nádob. Práce mě moc baví. Mezi mé další zájmy patří četba knih, především autobiografií známých osobností. Rád také navštěvuji kina a divadla, také si rád zajdu na dobré jídlo do příjemných restaurací nebo na kávu do nějaké pěkné kavárny (jsem i školený barista).
Jaká je Tvoje ideální dovolená?
Pro mě je ideální dovolená ta, na které si odpočinu a poučím (poznáním jiných kultur). Je celkem vedlejší, je-li to v České republice nebo v zahraničí.
Prozraď na sebe něco na co jsem se nedokázal zeptat, ať ze soukromého nebo fotbalového života.
Poslední měsíce pro mě nebyly v osobním životě moc šťastné. Právě díky fotbalu a práci jsem překonával problémy osobního rázu.
Co vzkážeš komořanským a svým fanouškům, kteří Ti poslali obrovské množství hlasů?
Především chci všem upřímně poděkovat za poslané hlasy. Snad se mi bude i nadále dařit dělat jim svou hrou a svým chováním radost.
Děkuji za rozhovor, přeji Ti aby Tě potkávalo v životě už jen to dobré a mohl jsi lidem kolem sebe rozdávat radost.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.