Žádné změny neplánuji, tady jsem spokojený, říká útočník Kněževse Lubomír Kozák

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Lubomír Kozák! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se poprvé hráčem kola, udělalo vám to radost? Jak jste se o nominaci dozvěděl?
O nominaci jsem se dozvěděl na webu, který ve volném čase sleduji. Ano, určitě mi to radost udělalo, ale fotbal je týmový sport, tak je to zásluha celého mančaftu, že se vyhrálo takovým rozdílem.
Shrnul byste nám krátce utkání proti Lišanům?
Začátek zápasu byl opatrný, určitě nám pomohla první branka, když domácí svoji velkou šanci nevyužili a do poločasu jsme přidali ještě tři branky. Druhý poločas se hrál prakticky na jednu bránu nechci tím nějak snižovat výkon Lišan, ale výsledek mohl být ještě vyšší.
Neuniklo nám, že když Kněževes vítězí tak "pořádně". Co myslíte, že je důvodem vašich jednoznačných výher?
Tak je pravda, že Kněževes má ofenzivní sílu samozřejmě musí být i dobrá defenzíva a tahouni toho mančaftu. Kdybych měl někoho konkrétně jmenovat, tak určitě Honza Vrábík a Kamil Hrubý .
Chybějí vám dva body na vedoucího tabulky, myslíte, že se vám zadaří tento rozdíl stáhnout a zajistit si tak jednoznačný postup?
Ano je pravda, že situace v tabulce je napínavá , 1. Olympie Rakovník 53 bodů, 2. Kněževes 51 bodů a 3. Hředle 49 bodů. Do konce chybějí čtyři kola, ale nesmíme zapomenout, že my máme daleko těžší los, takže si myslím, že Olympie už jen těžko bude ztrácet body a my se nejspíš popereme o druhé místo i když ještě není nic rozhodnutého. Příští dvě kola hodně napoví.
Co se týče konkrétně vás, v tabulce střelců jste na 3. místě, máte ambice dotáhnout Jakuba Číhaře, který má zatím patnácti gólový náskok?
Ne to ambice určitě nemám. Kubovi to tam padá, takže určitě bude atakovat 40 branek .
Jste se svým postem útočníka spokojený?
Už od žáčků jsem nastupoval na postu útočníka, kde se mi hraje dobře, takže spokojený jsem.
Jak dlouho hrajete za Kněževes? Jste v týmu spokojený nebo plánujete změny?
V Kněževsi jsem na hostování právě z Olympie Rakovník, kde hraji vlastně od podzimu. Žádné změny neplánuji, tady jsem spokojený.
V první otázce už jste se zmínil, že portál „fotbalunas“ ve volném čase sledujete, jaký na něj máte názor?
Myslím, že to má dobrou sledovanost a bude se dále vyvíjet.
Děkuji za váš čas a přeji mnoho štěstí do dalších utkání.
Děkuji za rozhovor a přeji hezký zbytek dne.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.