ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 26.kolo Divize E, 2015-2016 - Pavel Naňák

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Pavel Naňám, hráč FC ELSEREMO Brumov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola, co na to říkáte?
Děkuji. Hlavně bych chtěl poděkovat kamarádům, kteří pro mě hlasovali. Samozřejmě mě to těší. A ještě bych chtěl pozdravit svoji třídní učitelku a poděkovat jí za maturitu. :D .
Vyhrál jste i proto, že jste vsítil nádherný gól, jak jste to viděl?
Na tréninku to tak někdy trefím, ale v zápase jsem takový ještě nedal a možná už ani nikdy nedám. Byl to skvělý pocit sledovat jak tam míč zapadl. Určitě se zařadí mezi ty životní.
Co říkáte na to, že se náš portál věnuje výhradně nižším soutěžím?
Je to určitě dobře a aspoň si kluci jako já můžou užít svou chvilku slávy. :D .
Mohl byste se, v krátkosti, představit fanouškům?
Fanynkám? Blonďák, modré oči, to myslím bude stačit . :D. S fotbalem jsem začínal u nás na dědině a situace se vyvinula tak,že momentálně hraji v Brumově, líbí se mi tu a jsem spokojen. Podle kapitána mám strašný první dotek a musím to bohužel uznat. :D
A co rozhodčí pod vlivem alkoholu (Příbram-Slavia), co Vy na to? A setkal jste se s tím už někdy?
Myslím si, že pan čtvrtý rozhodčí svou práci zrovna pilně neodvedl. :D. Zkušenosti osobně z trávníků s tím nemám, ale když se jdu někdy podívat u nás na fotbal, tak spousta starších rozhodčí vypadá, jak kdyby měla něco popito.
Je v DIVIZI E, u vašich soupeřů, nějaký hráč který je opravdu pro tuto soutěž nadstandardní? Dle vašeho názoru, že opravdu vyniká.
Soupeře nějak nesleduji, ale můžu říct že třeba z našeho týmu Olin Bartozel je nadstandardní hráč, dále taky Marťas, ale myslím, že toho ani zmiňovat nemusím, že o tom ví snad každý soupeř, co k nám přijede. Dále si myslím, že sledovat jak se bude dařit Jirkovi Vítkovi a Danovi Zvoníčkovi bude hodně zajímavé, myslím si že v jejich věku hodně vynikají.
Jak kvalitní je podle Vás divize E?
Podle mě je soutěž kvalitní a hodně vyrovnaná.
Jaké jsou vaše osobní cíle?
Udržet si úsměv na tváři.
Máte nějakou zajímavou historku z fotbalu?
Historek je spousta a bylo by to na dlouhé povídání.
Děkujeme za rozhovor a ať se Vám i celému týmu daří.
Taky děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.