Zavidov je prostě Zavidov a já jsem se rozhodl, že už chci hrát jen tady, říká vítěz 21. kola Martin Štiller

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Martin Štiller! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, stal ses hráčem kola poprvé, myslíš že to byl tvůj nejlepší výkon v sezóně nebo by ses pochválil za jiné vychytané utkání?
No, asi ano... moc zápasů, jako se mi povedl tento, nebylo. Hlavní ale je, že jsme konečně v jarní části vyhráli, což je pro mě mnohem důležitější.
Myslíš si, že za výsledek může především posila z A-týmu nebo předvedli dobrý výkon i hráči B-týmu?
Myslím si, že to bylo kolektivní vítězství. Určitě posily z áčka byly znát, ale kdyby nám kluci nejeli pomoci, tak bychom asi nedali dohromady ani jedenáct kluků. A jsem hlavně rád, že si dokážeme s prvním týmem pomoci navzájem.
Teď vás čeká souboj s týmem SK Rakovník, už budete v plné sestavě bez omluvenek? Jak utkání vidíš? Máte na SK náké tajné zbraně, pomocí kterých jim vrátíte porážku z podzimu?
Tak to bohužel zatím nevím, zda bude někdo chybět nebo ne. Doufám, že už v plné sestavě budeme, SK doma porazíme a potvrdíme tři body z venku. Mají dobrý, mladý tým a zápas proti nim určitě nebude lehký. Já osobně se na tohle utkání ale těším, přestože zatím o žádných zbraních nevím. (smích)
Když už jsme u té docházky, prozradíš nám jak vážně se u vás berou tréninky? Chodíte poctivě?
No, co se týče béčka, tak tam mezery v tréninkové docházce jsou. Po téhle stránce by to mělo být určitě lepší, ale to si musí v hlavě srovnat každý sám, co chce tomu fotbalu obětovat.
Jak ses k fotbalu dostal? Mohl by si nám něco říct k tvé dosavadní fotbalové kariéře?
Tak abych byl upřímný, k fotbalu mě dovedl můj otec s mamkou a hlavně můj bratr, se kterým jsem začal hrát v Čisté. Nejdříve jsem byl klasický hráč, ale nechtělo se mi moc běhat, tak jsem to zkusil v brance, no a vydrželo mi to až do teď. Jinak bych určitě chtěl poděkovat panu Plincnerovi, panu Tesařovi, Panu Mihalovi a vlastně všem trenérům, pod kterými jsem v Čisté hrál. Ve 14 letech, jsem odešel na poslední rok mezi žáky do Lubné, kam si mě vybral pan Jílek. Do dorostu jsem šel na Tatran Rakovník, kde jsem nedostal moc příležitostí chytat, tak jsem se po půl roce rozhodl odejít do Zavidova. V sedmnácti jsem byl na půlroční hostování v Olympii Rakovník, ale Zavidov je prostě Zavidov a já jsem se tedy rozhodl, že chci hrát už jen tady.
Co tě v Zavidově tak moc drží?
Hlavně parta. Parta mladých lidí, vedení, trenéři, fanoušci, atd. Všichni dělají pro zavidovský fotbal vše, co je v jejich silách a já jsem rád, že mohu hrát zrovna tady.
Zmiňoval si, že tě k fotbalu přivedla hlavně rodina. Táta nebo bratr někde fotbal hrají?
Tak tátu už si jako fotbalistu bohužel nepamatuji, viděl jsem ho hrát jen na nějakém pouťovém turnaji a s bratrem hrajeme spolu v Zavidově.
Poslední mou otázkou je, zda sleduješ portál "fotbalunas"?
Sleduji tento portál a myslím si, že to je výborná věc. Každý hráč, je určitě rád, když se dostane do sestavy kola. Jen tak dál v rozvoji tohoto portálu a budu držet palce, aby se mu dařilo dále.
Děkujeme za přízeň. Já také moc děkuji za tvůj čas a přeji mnoho štěstí do dalších kol.
To já děkuji tobě a ať se daří jak v pracovním, tak v soukromém životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.