Jaroslav Pokorný, hráč 22. kola: První sezónu v kraji si chceme užít"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal Jaroslav Pokorný z Velkého Beranova, kterého jsme zpovídali a jeho odpovědi na otázky čtěte níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaroslave, stal jste se vítězem ankety o hráče kola. Kdo pro Vás nejvíce hlasoval?
Samozřejmě, že pro mě nejvíc hlasovali spoluhráči, kteří jsou neustále žíznivý a nemají toho nikdy dost (smích).
Jak jste vnímal Vy sám zápas ve Ždírci?
Jelikož už bylo o postupujícím rozhodnuto, tak zápas asi neměl patřičnou atmosféru, která by za jiných okolností určitě byla. Ale myslím si, že k zápasu jsme přistoupili s patřičným respektem a nic jsme nepodcenili.
Měl jste nějaké šance ke skórování?
Jelikož jsem zastupoval na místě Rosti, který byl ten den skoro na umření, tak jsem se do nějakých šancí dostal. Ale jak je u mě poslední dobou zvykem, tak žádná střela nemířila mezi tři tyče. Ale tímto chci varovat našeho střelce Ríšu, ať se začíná bát, protože už se do šancí aspoň dostávám!!
Na vítězství ses podílel alespoň asistencemi, jak jsi viděl tyto gólové situace?
Škoda, že se asistence nepočítají do žádné tabulky. Ale dobrá asistence se pozná podle toho, jestli si na na někdo dobře naběhne. To mně se stalo, takže musím poděkovat spoluhráčům.
Jak vidíš víkendový zápas se Starou Říší?
Čeká nás Stará Říše. Na jaře se hodně zlepšili, jejich výsledky jsou docela divoké, tak si myslím, že pro diváka to bude zajímavý zápas. Plus třešnička na dortu - souboj dvou nejlepších střelců okresu.
Nyní máte již jasný postup do vyšší soutěže. Myslíte, že může být Velký Beranov konkurenceschopný?
Na postup se v Beranově čekalo už hodně dlouho, takže si nebudeme chtít udělat žádnou ostudu. První sezónu se od nás nic mimořádného nečeká, tak si jí musíme užít jak se dá a můžeme jenom překvapit. Každopádně se už nemůžeme dočkat.
Co Vás bude výhra v naší anketě stát do klubové kasy?
Chtěl bych vzkázat ostatním borcům z jiných týmů, ať se při hlasování trošku snaží, jinak se z našeho mužstva stane tým alkoholiků (úsměv).
Sledujete náš web fotbalunas.cz?
V naší kabině má tento web velký ohlas, ať z důvodu, který jsem napsal o otázku výš, a nebo se koukáme na kvalitní reportáže z ostatních zápasů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.