"Hodně nás sráží zranění", potvrzuje Patrik Černý

Po dlouhé době si můžeme přečíst rozhovor s hráčem Chotíkova, konrkétně středopolařem Patrikem Černým. Co nám o sobě a o týmu prozradil? Čtěte!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste nám popsal váš zápas proti Holýšovu?
Do utkání jsme vstoupili dobře, již během prvních pár minut jsme měli dvě šance. Celkově jsme si během zápasu vytvořili mnoho šancí, ale bohužel jsme selhali v koncovce a i díky skvělému brankáři Holýšova žádnou neproměnili. Holýšov pak asi 15 minut před koncem z rohu po odraženém míči dal góla. Na to už jsme bohužel nedokázali zareagovat, je to škoda, Holýšov jsme za celý zápas víceméně do žádných šancí nepustili.
Branku jste ale nedali, co tomu chybělo?
Chybělo nám trošku štěstí, ke gólu nebylo daleko, brankář Holýšova ale zachytal skvěle a zachránil Holýšov minimálně od 3 gólů.
Jak jste byl spokojen s Vaším výkonem, který Vás vynesl až sem?
Spokojený jsem relativně byl, ale vždy je co zlepšovat. Určitě jsem ale oproti spoluhráčům svým výkonem nevyčníval.
Po výborném podzimu přišel propad tabulkou. Bylo to hlavně kvůli velké marodce?
Já hraji v Chotíkově teprve od tohoto jara, takže jsem u dobrého podzimu nebyl, ale jak říkáte, hodně nás sráží zranění, když se někdo uzdraví tak zase někdo jiný vypadne. I přes zranění si ale troufám říci, že nás žádný soupeř během jara vyloženě nepřehrál.
Dokážete i za tu krátkou dobu tipnout, kdo by mohl krajský přebor vyhrát?
Z trojice týmů ze špičky jsem zatím hrál jen proti Sušici, takže nevím, jak jsou na tom herně Přeštice a Rozvadov, ale tipuji na vítěze Sušici.
Kde jste s fotbalem začínal a kudy jste prošel?
Začínal jsem v šesti letech ve Kdyni, kde jsem prošel minižáky a žáky, v dorostu jsem se poté na 3 roky přesunul do Domažlic. Do mužů jsem se ale vrátil zase do Kdyně, kde se nám během tří sezon povedlo dvakrát postoupit o soutěž výše. Vzhledem k tomu že již čtvrtým rokem studuji vysokou školu v Plzni, tak to ale s fotbalem nebylo moc ideální. Jeden trénink za týden je málo a proto jsem začal na podzim trénovat v Chotíkově. Během zimní přestávky se poté domluvilo, že dostanu v Chotíkově na jaro šanci.
Jak byste se jako fotbalista popsal? Kde vidíte své silné stránky a kde své slabiny?
Těžko říct. (smích) Bohužel z mého pohledu převládají slabé stránky. (smích) Nikdy jsem určitě nebyl žádný velký technik, takže se snažím hrát jednoduše a techniku nahrazovat bojovností a snahou.
Jaký jste fotbalový fanoušek? Máte oblíbeného hráče, tým a nebo ligu?
Idol je Hector Bellerin, oblíbený tým Arsenal, rád sleduji anglickou ligu. Co se české ligy týče, tak ačkoliv bydlím v Plzni, tak odmalička fandím Spartě, což mnohdy bývá v Plzni složité. (smích)
Jaké máte záliby mimo fotbal?
Přítelkyně, kamarádi, cestování a sport všeobecně.
Získal jste cca 300 hlasů. Bavili jste se o nominaci s klukama v kabině?
Kluci z Chotíkova o nominaci věděli a určitě mi s hlasy pomohli, dále mi s hlasy pomohli i bývalý spoluhráči ze Kdyně a kamarádi.
Sledujete náš portál? Jste zaregistrovaný a hodnotíte zápasy?
Ano, sleduji a už je tomu určitě více než tři čtvrtě roku. Zaregistrovaný jsem, ale vzhledem k tomu že v poslední době stíhám zápasy jen své tak nehodnotím.
Chcete něco vzkázat do kabiny?
Asi nic zvláštního, jen že doufám, že mne tato nominace nevyjde moc draze.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.