"Na nejvyšší příčky už asi pomýšlet nemůžeme, ale myslím si, že umístění tak do osmého místa není vůbec nereálné", prozradil nám hráč kola Milan Šlehubr

V jednadvacátém kole jste za nejlepšího hráče zvolili Milana Šlehubra z Chanovic. V zápase s Hrádkem (report zde) podal velmi dobrý výkon, porážku svého týmu sice neodvrátil, patřil ale k nejlepším hráčům na hřišti a se svou hrou může být rozhodně spokojený. Chanovice sice prožívají menší výsledkovou krizi, sám hráč ale věří, že se věci obrátí k lepšímu. Pojďme se podívat, co nám prozradil v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste popsal Vaše utkání s Hrádkem?
Podal jsme dobrý, bojovný výkon. Na hřišti jsme nechali všechno, nehráli jsme vůbec špatně, soupeř byl ale lepší a zvítězil. Je to škoda.
Jaké máte vyhlídky do domácího utkání se Strážovem?
Určitě tři body. V poslední době se nám výsledkově nedaří, chtěli bychom se vrátit na vítěznou vlnu. Myslím si, že na soupeře máme, a že získáme tři body.
Jak byste to viděl s celkovým umístěním Chanovic po sezoně?
Na nejvyšší příčky už asi pomýšlet nemůžeme, ale myslím si, že umístění tak do osmého místa není vůbec nereálné. Musíme ale začít bodovat.
Jste spokojen s prozatimním umístěním?
Já osobně moc spokojený nejsem. Zezačátku se nám dařilo, neprohráli jsme čtyři utkání v řadě. Z posledních čtyř zápasů jsme ale čtyřikrát prohráli, takže určitě nemůžeme být spokojeni. Doufám, že budeme bodovat zítra.
Kdo se podle Vás připojí k již asi postupujícím Chlumčanům?
Podle posledních zápasů a formy jednotlivých týmů bych řekl, že určitě Hrádek. Bude to ale ještě zajímavý boj.
Jak vůbec vypadala Vaše dosavadní kariéra?
S fotbalem jsem začínal v TJ Sokol Lnáře, odkud jsem se přesunul do Chanovic. Po prvním působení v Chanovicích jsem se přesunul do Blatné, odkud jsem se přes Svéradice vrátil zpět do Chanovic, kde působím dodnes.
Máte nějakého oblíbeného hráče?
Určitě mám, je to Cristiano Ronaldo. Líbí se mi jeho hra.
Máte nějaký oblíbený tým?
Tak vzhledem k tomu, že obdivuji Ronalda, to bude Real Madrid.
Chtěl byste něco vzkázat svým spoluhráčům, popřípadě příznivcům?
Chtěl bych poděkovat všem fanouškům, kteří mi poslali svůj hlas. Hráčům z kabiny samozřejmě také.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.