Tetování jako Zlatan rozhodně nechci, říká Miloš Schuster, Hráč 21. kola!

Miloš Schuster hraje běžně dvě utkání za víkend, protože válí jak za A tým, tak i benfiku Mladého. V jarní části chytil parádní formu a tak se stal Mužem kola i v Okresním přeboru. To samé se mu povedlo před pár týdny i ve III. třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Není to tak dávno, co jste oslavoval výhru Muže kole ve III. třídě. Přišla opět pochvala od přítelkyně?
Jojo opět byla pochvala. I gratulace od kluků, i když převažovalo rýpání, že je to podezřelý, že jsem podruhé za sebou v sestavě. (směje se)
Stejně jako za B tým, ale přišlo ocenění ne po zrovna vydařeném zápase.
Myslím, že jako tým jsme nehráli špatně. Osobně mě hodně překvapila nominace do sestavy kola, protože si myslím, že byli na hřišti lepší kluci třeba Tomáš Kočvara nebo Jirka Vítek, který odehráli super utkání.
Už jste stačili vstřebat vyrovnávací gól Nové Vsi v nastaveném čase?
Asi jo. Je to jenom fotbal nejde o život. V ten moment na hřišti to mrzelo, protože jsme byli blízko, ale odpoledne jsme si s béčkem spravili chuť výhrou se Svinama.
Na jaře máte parádní formu. Čí to podle vás je?
Sám nevím, snažím se hrát poctivě, povedlo se mi pár zápasů v přípravě, tím se mi zvedlo sebevědomí a hodně tomu pomáhá spolupráce s klukama jako třeba Tomáš Kočvara, vedle kterého se hraje parádně nebo Jirka Šťastný, který mi kryje záda v obraně a je to suprovej parťák v kabině.
Pravidelně nastupujete i za B tým Mladého. Fotbal vás natolik baví nebo je vás málo?
Asi oboje, ale spíš je to že mě fotbal baví. Celý týden jsem v Brně více méně bez pohybu, tak jsem rád za jakýkoliv sport v Budějcích.
Zatímco v béčku vám to střílí, za áčko tolik produktivní nejste.
To je pravda, ale čím to je netuším. Možná to bude tím, že mám v áčku trochu jinou pozici než v béčku a nebo jsou v OP těžší soupeři, fakt nevím.
Jaké umístění Mladého tipujete v OP?
Co nejvýše. Prvního flek už asi neuhrajeme, ale druhý místo musíme udržet.
Přeci jen konec soutěže se blíží, uvažovali jste o postupu do vyšší soutěže? V případě, že Nová Ves postoupit chtít nebude, můžete být klidně osloveni právě vy.
V Mladým je teď taková podivná atmosféra a končí předseda a postup výš by pro nás byla sebevražda po ekonomický stránce. Fotbalově si myslím, že by jsme na 1.B měli, ale je s tím spojeno plno další věcí, který by se asi těžko zvládly.
Jelikož studujete v Brně, tréninky asi moc nestíháte, přesto fyzičku máte výbornou. Chodíte běhat na Špilberk?
Nechodím, jednou týdně si přes semestr zahraju malou kopanou a snažím se stíhat aspoň jeden trénink, buď s muži, nebo s dorostem.
Neuvažoval jste, že i fotbal budete hrát v nějakém brněnském týmu?
Neuvažoval. Mám to rád v Mladým. Mám tu spoustu kamarádů, skvělou partu v kabině, můžu si zahrát s bráchou, takže přesun do Brna neplánuju.
Všiml jsem si vašeho tetování na ruce. Počítáte s dalšími „přírůstky“ nebo dokonce pomýšlíte o tetování alá Ibrahimovic?
Říká se, že kdo s tetováním začne tak musí pokračovat, možná že by mě ještě nějaké lákalo, ale v nejbližší době určitě ne a rozhodně ne jako Zlatan.
Jak jste prožíval neúspěšný čtvrtfinálový boj českých hokejistů?
Prožíval jsem ho se skripty v ruce. V pátek ráno jsem dělal zkoušku, takže jsem se učil, ale po očku jsem sledoval a musím říct, že je to velká škoda. Tomu týmu, který letos byl v Rusku, jsem moc přál nějaký větší úspěch
Krátký dotazník na závěr.
Motor nebo Kometa?
Motor.
Real nebo Barcelona?
Jednoznačně Real.
Sparta nebo Slavia?
Těžká volba. Asi ani jeden z těchto dvou týmů.
C. Ronaldo nebo Messi?
Asi spíš Ronaldo, protože hraje za Real, ale osobně bych preferoval třeba Mesuta Özila nebo Toniho Krosse.
Blondýny nebo brunety?
Radši brunety, i když přítelkyně je zrzka tak bych měl radši říct zrzky (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.