Tomáš Vejprava : Chceme vyhrát co nejvíce zápasů a užít si soutěž až dokonce

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. Podařilo se ti již někdy podobné ocenění získat?
Děkuji, pokud si dobře dobře pamatuji, tak je to poprvé.
Pokud se v sestavě kola objeví hráč Náchoda, většinou to končí jeho vítězstvím. Máte tuto anketu v kabině zpoplatněnou?
Nechci aby to vypadalo namyšleně, ale my vyhráváme celkem často. Takže ano, většinou to končí naším vítězstvím. Zpoplatněné to je, ale většinou se to týká účastníku A-týmu. My v rezervě to zpoplatněné nemáme.
K vítězství ti pomohlo utkání na půdě rezervy Dvora. Popiš čtenářům, jaké to bylo utkání?
Bylo to utkání, kde jsme poprvé v sezóně nebyli dominantnější. Utkání bylo velice vyrovnané. Dvůr sice držel více míč, ale až na hlavičku v 90 minutě a pár střel ze střední vzdálenosti jsme domácí k ničemu nepustili. My jsme bránili a po povedených protiútocích stříleli góly. Musím pochválit kluky z obrany za předvedenou hru.
V 7. minutě si otevřel skóre utkání. Po jaké akci tato branka padla?
Byl to jeden z prvních protiútoků, kdy jsem dostal balón na naší půlce poslal ho dál na krajního záložníka a po sprintu přes celé hřiště se ke mě míč vrátil na hranici vápna, kde už nebyl problém střelou k tyči dát po dlouhé době gól. Jelikož mě spoluhráči pořád vyčítají, že nestřílím a pořád jenom přihrávám, tak mám z gólu o to větší radost.
V tabulce máte již osmibodový náskok před druhými Doudlebami. Nemůže v závěru soutěže přijít polevení a tím zdramatizování boje o postupovou příčku?
Myslím si že taková situace nenastane. Chceme vyhrát co nejvíce zápasů a užít si soutěž až dokonce.
Byl návrat A-týmu do divize a postup rezervy do vyšší soutěže hlavním předsezónním cílem náchodského fotbalového oddílu?
Myslím že oddíl ani nic jiného než návrat do divize nebere. A postavení B-týmu už je jenom taková třešnička na dortu.
O víkendu přivítáte na domácím hřišti celek Albrechtic, který v minulém kole zvítězil na horké půdě Opočna. Jaké očekáváš utkání?
Myslím, že to bude těžké utkání, ale je to jenom o nás jak k tomu přistoupíme. Pokud na soupeře vlítneme a dáme jim brzké branky, tak si myslím že to zvládneme. Jenom doufám, že opět nedostanu červenou kartu.
Vstřelili jste prakticky dvakrát více branek než většina týmů v soutěži. Je vašim hlavním cílem bavit fanoušky a předvádět ofenzivní hru?
My ani jinak hrát neumíme, od mala se nás snaží učit hrát kombinační hru po zemi a dávat co nejvíce branek. Jsme mladý tým všichni se dobře známe a sedíme si jak na hřišti tak i mimo kabinu. Na bavení fanoušků máme naší hvězdu Vlastu Vlčka.
A-tým čeká v sobotu dopoledne šlágr krajského přeboru na půdě hradecké Slavie. Je podle tebe ještě reálné ohrozit vedoucí Kratonohy?
To bude hodně těžké a důležité utkání, který A-tým pokud chce ještě ohrozit Kratonohy musí zvládnout. Jestli ohrozí ještě Kratonohy to si netroufám odhadnout, můžu jen doufat že se to povede.
Popiš krátce svoji fotbalovou kariéru a jaké jsou tvé nejbližší sportovní cíle
Od mala hraji v Náchodě, chvíli jsem hrál za FC Hradec Králové, kde se mi ale moc nedařilo a tak jsem se vrátil do Náchoda kde hraji až do teď.
Jakým se věnuješ aktivitám, když zrovna netrávíš čas na zeleném trávníku?
Dost často jdu zahrát tenis.
Sleduješ tento portál věnovaný amatérské kopané?
Ano sleduji, rád si čtu o našich zápasech. Pohled na tabulku je krásný.
Děkuji za tvůj čas věnovaný tomuto rozhovoru a přeji tobě i celému týmu úspěšný zbytek sezóny.
Taky děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku