Stoper Jiří Duben nastřílel už sedm gólů. Kdybych nebyl dřevěný, mohlo jich být ještě víc, směje se

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 37. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Jiří Duben! Stoper Záp, kterému se podařilo proti Štěchovicím hned dvkarát skórovat! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kde a kdy jste s fotbalem začínal?
S fotbalem jsem začínal v pěti letech v Horním Slavkově, který leží nedaleko Sokolova. K fotbalu mě přivedl táta, který se mnou jezdil na každý zápas a toho si vážím, tak bych mu chtěl touto cestou i poděkovat.
Máte nějaký fotbalový moment, kterého si ceníte nejvíce?
Teď si vybavuji moment, kdy jsem hrál ještě za mladší žáky v Horním Slavkově a v jednom zápase jsem vstřelil 6 branek, poté jsem přestoupil do Karlových Varů a následně do Sokolova, kde jsem strávil nejdelší část mojí dosavadní kariéry. Dali mi šanci zahrát si fotbal na profesionální úrovni, za to Baníku děkuji.
Překvapilo vás, že jste byl vyhlášen nejlepším hráčem kola?
Popravdě řečeno ani ne, 2 góly z pozice stopera se nedávají každý den a tím, že máme v kabině skvělou partu, jsem čekal, že mi nějaké hlasy kluci pošlou.
Nedostával jste nějaké signály, že vám kamarádi nebo spoluhráči dávali hlasy?
Jak už jsem zmínil v předchozí otázce, tak od spoluhráčů z kabiny jsem hlasy určitě dostal a také mi posílali hlasy lidé z práce a přítelkyně Denisa s rodinou. Kvůli přítelkyni nejspíš na nějakou dobu vypadla síť. (smích) Tímto bych chtěl za jejich hlasy poděkovat.
Z pozice stopera jste se dokázal dvakrát prosadit. Bylo to v této sezoně poprvé?
Ano, 2 branky v jednom zápase jsem dal v této sezóně poprvé.
Celkově jste za letošní sezonu nasbíral několik branek.
Vstřelil jsem celkem 7 branek, kdybych nebyl dřevěný, tak jich mohlo být i více, doufám, že ještě nějaký gól přidám a pomůžu tak Zápy přiblížit k vysněnému cíli.
Dalo se v utkání ve Štěchovicích uhrát tři body?
Určitě dalo, do teď mě mrzí, že jsme nezískali tři body, protože si myslím, že bychom s kvalitou a zkušenostmi našeho kádru měli tyto zápasy zvládat lépe.
Obě dvě branky jste vstřelili z autových vhazování. Trénujete je často?
Nějaké varianty máme a hlavně je v týmu Míra Novák, který to dokáže dobře hodit, takže jde o to najít si to správné místo.
Do konce sezony už zbývá pár utkání, už jste někdy zažil takto vyrovnaný boj o postup?
Takhle vyrovnaný ne, celá soutěž je velice vyrovnaná, takže se počítá každý bod a já doufám, že my jich na konci budeme mít nejvíce.
Prakticky po celém těle máte tetování. Kdy jste si pořídil první?
Tetování ke mně patří. První bylo asi ve 14 letech, kdy se se mnou mamka asi týden nebavila, ale teď už to bere jinak, protože ho už jen tak neschovám.
Co to pro vás znamená?
Je to styl života, bez posilovny, fotbalu, kvalitního jídla, tetování a přítelkyně si už svůj život ani nedokážu představit. A možná ještě PS4. (smích)
Přibude nějaké po případném postupu?
Něco možná s Mírou Doležalem (asistent trenéra) vymyslíme. O postup se nehraje každý rok.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.