Anglický týden bude klíčový, je si vědom obdivovatel CR7 Miroslav Kovář

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tentokrát se při našem povídání podíváme do týmu Vrchoviny. Hráčem 23. kola se stal Miroslav Kovář, který hraje za místní SFK. Miroslave, gratuluji. Mohl byste se našim čtenářům představit- kde jste s fotbalem začínal a tak..?
Děkuji. S fotbalem jsem začínal v 5ti letech v Poličce pod p.Houskou, kdy mě na trénink vedl můj taťka. Vzpomínám si, jak jsme šli do zádu ještě na škváru, kde už teď je druhé travnaté hřiště.
Do sestavy jste byl vybrán po vítězství Vaší Vrchoviny 2:1 nad St. Říší. Asi důležitá výhra, při pohledu na tabulku?
To určitě ano. S Říší už jsme potřebovali naplno bodovat a naštěstí se nám to podařilo.
Vyrovnával jste čtvrthodinku před koncem a pak jste vítězství strhli na svojí stranu – popište nám ten trochu hektický závěr a Vaši branku?
Když nad tím přemýšlím, tak konce zápasu nám teď vychází. I v Hodoníně jsme dali 2 góly a uhráli dobrý bod. A teď to bylo téměř stejné s ještě lepším koncem. Kopal jsem standardku z levé strany a míč se štěstím zapadl na zadní tyč. Druhý gól byl skoro stejný jako ten vyrovnávací v Hodoníně. Zahrál jsem prudký centr před bránu, který tečoval Michal Kyselý a dostali jsme se do vedení.
Doteď jste na jaře uhráli jediný bod za remízu z Havlíčkovým Brodem. Ostatní týmy ve spodní části na tom byli lépe. Je tato výhra odrazovým můstkem do lepších časů?
Ty body byli ještě s Hodonínem dva. A samozřejmě doufám, že se nám bude výsledkově dařit i nadále.
Omlouvám se, ten Hodonín jsem zapomněl započítat..Odskočme si na chvilku od fotbalu: čemu se věnujete v osobním životě- studium, práce či obojí?
Studium už ne. Ted vlastně druhým rokem pracuji, první rok jsem dojížděl k Litomyšli a od května jsem změnil zaměstnání a pracuji přímo v Poličce.
Jak relaxujete ve volném čase?
Tak samozřejmě se taky občas válím u tv a playstationu :D, ale rád jezdím s přítelkyní na výlety, po nákupech apod. Snažím se spíš aktivně vyplnit volné chvíle
Kdo je Vaším fotbalovým vzorem a proč?
Jednoznačně Cristiano Ronaldo. Je to komplexní fotbalista a líbí se mi, jak na sobě neustále pracuje
Blíží se Euro ve Francii. Neplánujete výlet na některý ze zápasů, popřípadě byl jste se někdy ne velkém turnaji(ME,MS) podívat? Lákalo by Vás to?
V plánu nic nemám, i když by nebylo špatné podívat se na nějaký ze stadionů. Byl jsem akorát na zápase ME 2012, kdy hrálo čtvrtfinále Česko proti Portugalsku ve Varšavě. Češi prohráli 1:0 právě golem Ronalda.
Komu budete na Euru přát, když tedy nepočítám výběr Pavla Vrby :)?
To asi Portugalcům. Oblíbil jsem si tak nějak celkově jejich hráče a doufám, že předvedou dobrý fotbal.
Ještě zpět na naše trávníky. Zbývá šest kol, z toho polovina se sehraje v nadcházejícím „anglickém“ týdnu. Tam Vrchovinu čeká Ždírec a Žďár – bude to pro vás klíčový týden?
Je to dost pravděpodobné. Když by se nám nadcházející zápasy vydařili, tak si myslím, že bychom neměli mít starosti se záchranou.
Děkuji Vám a ať se daří na cestě za záchranou!
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.