ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím dvaadvacetiletý hráč lídra tabulky z Mladých Buků Jan Špička. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a konečně jsme se dočkali rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tak začal bych utkáním s Lánovem. Soupeř asi moc velký odpor nekladl že?
Soupeř nás možná prvních 10 minut přehrával, ale od prvního gólu jsme měli hru pevně ve svých rukách. Závěr už byl takový, že jsme všichni útočili a vzadu jsme hráli párkrát i na dva obránce. Pochvalu z jejich týmu zaslouží snad jen veterán Pulpán, který i za nepříznivého stavu stále hrál a nepůsobil vůbec odevzdaně. V jeho věku je to obdivuhodné.
Takže podle tebe by to měl být právě Lánov, který by měl opustit okresní přebor?
Stoprocentně ano. Ještě by si mohli zahrát kámen, nůžky, papír s Bohuslavicemi.
A teď k vám. Postup je asi prioritou že?
Těžko říct, je tu pár kluků co by chtělo postoupit a taky pár kluků co ne. Já bych postup odložil na příští rok, když to k tomu bude. Letos konči veškeré hostovačky a uvidíme jak to všechno bude. Mělo by přijít pár kluků, vrátit se zranění hráči a pak se uvidí. Hlavně cesta je ještě dlouhá. Takhle vyrovnaný okresní přebor jsem dlouho neviděl. Stát se může cokoliv. Třeba mohou ještě vyhrát Kocbeře, Rtyně nebo Vrchlabí. Je to pěkně namačkané. Hlavně pro většinu hráčů se nebudou týkat dva zápasy kvůli rozlučce se svobodou a svatbě a to s týmy Rtyně a Vítězné. Takže stát se může opravdu cokoliv. Ani jeden z týmů nám totiž nevyhověl přeložení zápasu ze soboty na neděli.
Dobrá. Pojďme tedy k tvému výkonu. Stručně a jednoduše 5 branek!
Stručně a jednoduše to právě nebylo. Z pozice obránce to bylo pro mě vcelku náročné, ale ten den jsem si chtěl zastřílet a povedlo se to. Jsem za to moc rád. Každopádně to nebyla vůbec jen moje zásluha, všech 5 gólu padlo po krásných akcích našeho celého týmu a za to jim všem moc děkuji.
A co tvůj návrat do Ml. Buků? Co tě přesvědčilo se vrátit z týmu největšího rivala?
Byl jsem osloven Pavlem Hrubešem. Já jsem fotbal už nechtěl hrát vůbec. Každopádně to odstartovalo vše v Jánských Lázních, se kterými jsem odstartoval zimní přípravu a pak se připojil k týmu Mladých Buků. Jsem rád tam kde jsem. Takovouhle skvělou partu jsem snad ještě nezažil.
Takže i v následující sezoně budeš v Bukách pokračovat?
Určitě ano. Nemám jediný důvod chodit jinam a ke všemu se stěhuji přímo do Mladých Buků. Takže budu mít všechno naprosto jednodušší a budu si moct dat někdy i po tréninku pivo s klukama.
A přesně proto to děláme. Tak ať se ti i dále daří, abychom se někdy znovu mohli potkat u rozhovoru.
Děkuji!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.