Bíteš má na to, aby bodový náskok udržela až do konce, říká sportovec každým coulem Petr Dubský

Třetí hlasování za sebou ovládli hráči Okříšek, třetí rozhovor s hráči tohoto klubu. Už  víme, co se skrývá za slovem Huhtamaki a dnes se možná dozvíme něco více o Okříškách :) Přečtěte si náš rozhovor s Petrem Dubským!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pozornému fanouškovi našich stránek neuniklo, že v naší anketě začali dominovat hráči Okříšek. Třetím hráčem tohoto týmu v řadě je Petr Dubský. Petře gratuluji, co říkáte na hattrick Okříšek – největší radost má asi správce kasy v kabině, že :)?
Dobrý den, děkuji za gratulaci. Myslím že s našimi lepšími výkony na hřišti přišli i ty při hlasování od našich fotbalových příznivců. Zároveň chci fanouškům poděkovat za podporu při hlasování. S těmito úspěchy jsme před sezónou nepočítali, a tak nejsou zavedeny v ceníku, ale určitě nás to bude něco stát. :)
Úspěchy jednotlivých týmů se v našem hlasování dostavují jaksi po vlnách – jednu chvíli bodovala Přibyslav, pak vládla Bíteš, teď vy. Je to dané zvyšující se sledovaností našich stránek v řadách okříšských příznivců?
Nevím čím to může být. Podíl na tom určitě budou mít naše výsledky, ale i sledovanost vašich stránek.
Jaký to byl nakonec zápas z Vašeho pohledu, dvakrát jste dotahovali – podruhé pokud vím, se kopala penalta po zákroku na Vás?
Začátek se pro nás vyvíjel dobře a měli jsme převahu, ale z vysokého počtu rohů se nám nepodařilo skórovat, a když soupeř vyrovnal hru a dal gól, nevypadalo to s námi moc dobře. Ale ve druhé půli jsme je začali tlačit a šli za vyrovnáním, které přišlo po našem rohu. Poté bylo utkání vyrovnané se šancemi na obou stranách. Naneštěstí další gól přidal soupeř, ale my ukázali naši sílu a díky podpoře našich fanoušků jsme se hnali za vyrovnáním a ze zvýšené aktivity vyplynul faul na mě v pokutovém území a proměněná penalta. Myslím, že vzhledem k průběhu zápasu byla remíza spravedlivá.
Koukal jsem, že vypomáháte i Béčku, kde Vám to padá – tak kdo je teď ve větší pohodě, Áčko nebo Béčko :)?
Vzhledem k postavení týmů v tabulce panuje větší pohoda v Áčku a my ji pak přenášíme i do druhého týmu.
Teď jedna zkušební – minule jsem Vaše spoluhráče zkoušel ze znalostí slova Huhtamaki, to už víme. Ale za co děkují Okříšky svému jménu :), osvětlíte nám to?
Teď jste mě taky zaskočil, ale díky internetu a stránkám Okříšek vám dokážu odpovědět. :) Nejstarší dochovaný tvar jména obce vede k domněnce, že se původně jmenovala stejně jako nedaleké Okřešice (odvozeno od osobního jména Okřeša - od staročeského vzkřísiti) a zdrobněním a vnitřním dloužením vznikly Okříšky. V pramenech od 15. století se dále vyskytují Okříšky různě psané, od 18. století nastupuje moderní Okříško, po vzniku ČSR se důsledně používalo Okříšky.
Když jsem sháněl kontakt, tak Ondřej Široký psal, že jste vedle. Stejná práce, koníček nebo Okříšky trénují profi dopo :)?
Nic takového :), nebylo by to špatné mít profi tréninky dopo, ale byla to čirá náhoda, že jsem byl zrovna vedle něj.
Poslední otázka z fotbalu. Máte čerstvou zkušenost s formou Bíteše – udrží podle Vás první příčku až do konce nebo bodový náskok neudrží?
Nevím, jakou formu má Jemnicko, které nás čeká o tomto víkendu. Nejvíce se mi líbila hra Humpolce, ale vzhledem k jejich bodové ztrátě si myslím, že Bíteš má nato, aby si udržela své postavení v tabulce.
Jak jste na tom s volnočasovými aktivitami. Čemu se věnujete, pokud tedy vedle zaměstnání a fotbalu něco stíháte?
Kromě fotbalu se trochu věnuji florbalu, kolu, snowboardu. Rád také sleduji sport v televizi.
Blíží se konec sezóny a pak zasloužený fotbalový odpočinek. Jaké jsou Vaše plány pro červen – červenec? Dovolená, fotbalové Euro či obojí ?
Uprostřed července pojedu na pár dnů se spoluhráči a fanoušky na kola. EURO plánuji sledovat doma u televize nebo s kamarády u piva.
Děkuji za zodpovězení našich otázek, mějte se fajn!
I já vám děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.