ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Pavel Plechatý z K. Varů. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jste překvapený z vašeho vítězství v naší anketě a hlasujete do této ankety na našem webu fotbalunas ?
"Popravdě jsem více překvapen ze samotné nominace na hráče kola. Poslední zápas určitě nebude jeden z těch, na který budu rád a dlouho vzpomínat. Zápas s Pilou se nám zrovna moc nepovedl a sám sebe bych do sestavy kola nenominoval. Nicméně výhra mě těší, kluci z kabiny se o to asi postarali."
Jste opět dalším hráčem z Varů , který vyhrál v naší anketě. Co vy na to ?
"K hlasování jsem se dostal teprve nedávno, když jsem se snažil podpořit spoluhráče, kteří se taky probojovali mezi nejlepší hráče kola."
Když střelíte gól, jak se cítíte ?
"Jak se cítím když dám gól? Já jich až zase tolik nedávám, ale vždycky je to krásný pocit, když to tam spadne. Vždycky jsem spíše na více gólů nahrával, takže mi udělá radost i nějaká přihrávka do vyložený šance. Je škoda, že se do zápisů nepíšou i asistence."
Jaký post většinou hrajete v K. Varech a jaký post by jste chtěl hrát ?
" Většinou nastupuji na krajní záloze, ale odehrál jsem i mnoho zápasu ve středu hřiště. Občas nastupuji i na kraji obrany, není to zrovna místo kde, bych se cítil nejlíp, ale někdy to bývá "nemáš fleka, hraješ beka". Za poslední roky ale nejradši hraji na kraji zálohy. Tam sem moc rád."
Kromě fotbalu , máte rád ještě nějaký jiný sport ?
" Kromě fotbalu si rád zahraji volejbal - nejlépe plážový, zajdu si na kolo nebo někoho vyklepnu v tenise, fotbal ale jasně vede."
Kdo vás přivedl k fotbalu a v kolika to bylo letech ?
" K fotbalu ve Varech mě v 6 letech přivedli rodiče, hřiště mám za barákem a už od mala jsem znal většinu lidí co se v klubu pohybovala. Trenér Tichota mě trénoval už v mladších žácích a já jsem mu zase podával míče, když hrál aktivně. Stejně jako Pejskovi (Martin Psohlavec) a Geňákovi (Marián Geňo) Těmto všem, bych za toto chtěl poděkovat."
Jaký je váš fotbalový vzor a nejoblíbenější fotbalový klub ?
" Můj oblíbenější klub je Manchester United. Od mala jsem jej měl rád kvůli Beckhamovi, dále kvůli Ronaldovi a teď trochu hledám svého oblíbence v Man U., ale i tak jsou pro mě top. Vzor žádný nemám, ale líbí se mi jak hraje Marcelo nebo Willian.
Jaký máte nej. fotbalový zážitek, koho významného jste potkal ?
" Krásný fotbalový zážitek na který si vzpomínám, je vyřazení Sokolova v pohárovém derby před 3 lety ještě za trenéra Medinského. Po remíze 3:3 jsme postoupili na penalty a naším dalším soupeřem byla 1. ligová Jihlava. Významného jsem asi nikoho osobně nepotkal."
Líbí se vám webový portál fotbalunas.cz ?
"Myslím, že fotbalunas.cz jsou skvělý webovky, které v ČR dlouho chyběly. Můžou hráče motivovat a pomoc jim k angažmá třeba i ve vyšších soutěžích, když hrají dobře. Celkově je občas zábavný sledovat sestavy kol."

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.