ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 22.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Nejlepším hráčem 22. kola se stal brankář Sokolu Klecan Filip Hrkal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tvůj oblíbený hráč?
Hugo Llloris, Gianluigi Buffon, Pavel Nedvěd .
Jedenáctka snů!!
Klecany v plné síle .
Rituál během před po zápase?
Těsně před výkopem, si šáhnu na všechny tři tyče .
Proč zrovna fotbal?
Fotbal je bezesporu jeden z nejoblíbenější sportů na světě, takže jdu tak trochu s proudem. Pokud bych ale měl vypíchnout co mě u tohohle sportu drží, tak to bude určitě kvůli klukům co máme v kabině a určitý psychologický tlak na brankáře, který ho nutí dělat co možná nejméně chyb. Ta odpovědnost vůči ostatním mě určitým způsobem naplňuje a posouvá vždy o kousíček dál. Asi to je druh sebemrskačství, protože ne vždy se to povede a to si to pak slíznu.
První gol?
Já moc gólů v zápase nedal, ale první si pamatuji dobře. Dal jsem ho ještě za meteor z výkopu, ale do už je nějaký ten pátek zpátky.
Největší sportovní fotbalový úspěch?
Liga v meteoru v mládežnické kategorii a za chlapi to je postup do Krajského přeboru.
Adidas/Nike?
Adidas
Jiné záliby?
Kromě fotbalu mám rád skoro všechny sporty, ale má druhá láska je snowboarding, kterému obětují také dost času. Jinak se rád podívám, na nějaký film asi jako každý. Sem tam něco přečtu, ale jinak si nechávám mozkovou kapacitu na zkouškové období(smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.