Pomohl nám tvrdý zimní dril pod taktovkou legendárního trenéra Tichonova, poodhalil důvod úspěšného jara Černý

Filip Černý vyhrál podruhé anketu o Hráče kola a tentokrát nám prozradil i pár zajímavostí týkající se jeho spoluhráčů a vůbec fungování jankovské kabiny. Jedno je jasné: porazit v hlasování jankovského hráče bude v následujících kolech těžké pro každého, ale i toto může být motivací pro ostatní, aby své favority podporovali ještě více, nestačí dát jeden hlas, když Jankovští hlasují každou hodinu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Filipe, podruhé jste svoji účast v sestavě kola proměnil ve vítězství, gratulace. V Jankově jste, co se týče hlasování velmi aktivní, sledují náš web všichni vaši spoluhráči? A hlasují pro vás z kamarádství nebo aby jste obohatil klubovou kasu? Tímto můžete opět jmenovat vaše kamarády.
Určitě Váš web sledují všichni od nás z týmu. A když se jedná o hlasování, tak snad všichni mají nastaveného budíka, aby mohli každou hodinu poslat hlas. (úsměv) Kamarádství v tom určitě roli hraje, ale ještě větší roli v tom hraje možná až abnormální chuť k pivu, protože odměna za muže kola je basa piv do týmové ledničky. (úsměv) V hlasování má snad nejvíc prsty Šindy (Jan Šindelář), který sestavu kola sdílel snad všude kromě televize a rádia, samozřejmě nesmím zapomenout na náš „BOSCHský tým“ ve složení Ondra Maxa, Daniel Rut a Petr Maxa. Ale musím poděkovat i všem ostatním co hlasovali.
Se Srubcem se jednalo o jednoznačný zápas vzhledem k jejich prořídlé sestavě. Bylo o to těžší se především do druhé půle správně motivovat?
Motivace je vždycky stejná proti jakémukoliv soupeři v jakékoliv sestavě. V naší situaci musíme vyhrávat a naštěstí se to podařilo i proti Srubci.
Po Nové Vsi jste porazili i druhý tým tabulky. Cítíte jako tým nejlepší formu od začátku sezóny?
Těžko říct, jestli máme nejlepší formu od začátku sezóny. I na podzim jsme neodehráli špatné zápasy, akorát jsme kolikrát neměli štěstí nebo jsme se hrozně trápili v koncovce a nedokázali dát gól. Ale když to budu brát pouze výsledkově, tak určitě.
V neděli zajíždíte na hřiště do Drahotěšic, věříte v další výhru?
Bude to těžký zápas, ale ve výhru samozřejmě věříme. Jak už jsem se zmínil, my musíme vyhrávat co nejvíce zápasů, abychom se dotáhli na týmy před námi a unikli z dolních pater tabulky.
Po pár výhrách jste se ode dna trochu odlepili, ale záchranu jistou ještě nemáte. S jakým umístěním byste byl na konci ročníku spokojený?
Já bych byl spokojený s klidným středem tabulky.
V čem je u vás největší rozdíl mezi zápasy na podzim a nyní na jaře?
Rozhodně nám pomohl tvrdý zimní dril pod taktovkou legendárního trenéra Tichonova (Zdeňka Bürgera) a samozvaným kondičním trenérem Petrem Holbou. (úsměv)
Prozraďte nám, který z vašich spoluhráčů má nejzajímavější zálibu?
Máme v týmu vášnivého rybáře Honzu Šindeláře, pak myslivce Martina Kudláčka, i když si nejsem jistý, jestli ho takhle můžu nazývat, protože poslední zvíře co trefil, byla maximálně srnka autem. (úsměv) Ale asi nejzajímavějšího koníčka má Ondra Maxa, který se vyžívá v degustaci velmi kvalitního a specifického druhu pití, samozřejmě vše ve velmi omezeném množství. (úsměv)
Kdo drží týmovou kasu?
Týmovou kasu, co se týče pokut, drží Tomáš Bürger, který se vždy připomene s čímkoliv. Občas by se ale připomínat nemusel, žilo by se nám v kabině všem lépe. (úsměv)
Trochu nefotbalová otázka míří na minulou sobotu, kdy jste zapíjeli dítě, které se narodilo prezidentovi klubu. Zapili jste to ho poctivě?
Malého Vojtíka jsme zapili, jak se sluší a patří. Pro mnohé z nás víkend skončil právě sobotou, protože neděle jakoby nebyla.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.