Když jsem byl malý, tak jsem doma kopal do čeho šlo, a tak mě máma dala na fotbal, popisuje svoje začátky Hráč 19. kola Ondřej Široký

Hráčem 19. kola se stal další hráč Okříšek .Po týdnu se tak vracíme do zákulisí týmu SK Huhtamaki Okříšky. Jak začínal Ondřej Široký, co stojí za fazónou týmu, komu poletí speciální pozdrav..? To vše a možná i to, co se skrývá za názvem Huhtamaki :), se dozvíte v našem pohodovém rozhovoru se záložníkem Okříšek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Okříšky dvakrát za sebou nadělovaly bůra, dokonce vyhrály i venku, kde jim to letos moc nejde, a tak není divu, že se jim daří i v anketě o nejlepšího hráče kola. Dnes vítám u rozhovoru Ondřeje Širokého, záložníka tamního celku. Ondřeji gratuluji, byla to hozená rukavice od Víta Bastla :)?
Přeji dobrý den a zároveň děkuji za gratulaci. Zápas v Přibyslavi jsme zvládli jako celek. V nominaci mohl být kdokoli z týmu.
Dvakrát jste vysoko vyhráli, dvakrát jste bodovali v našem hlasování – co se více probírá v kabině :)?
Nejvíce se probírala výhra nad Polnou. Byla v nás euforie z odehraného zápasu a pěti vstřelených branek. Říkali jsme si, že tolik gólů v jednom zápase pěkných pár let nevstřelíme. Než jsme zápas rozebrali, byla neděle :)
Vyhráli jste venku letos podruhé, na jaře se vám tam dost nedařilo.. Tak co se změnilo? V čem byl zápas v Přibyslavi jiný?
Statistika nuda je, ale pokud jsme venku inkasovali jako 1. tak jsme v daných zápasech prohráli. Když jsme se naopak dostali do vedení, tak se minimálně bodík dovezl. V Přibyslavi se zápas vyvíjel jako s Polnou. Od úvodního hvizdu jsme hýřili pohybem, hrálo se na polovině soupeře a převahu se nám dařilo vyjádřit také střelecky
Hrálo i roli to, že domácí dokázali utnout sérii Bíteše bez prohry, a tak nemohlo být o podcenění řeči?
Myslím, že Přibyslav má zkušený tým, který by soupeře nepodcenil. Navíc proti sobě hráli sousedé v tabulce. Prostě jsme je nenechali hrát jejich kombinační hru a naopak je překvapil náš nástup.
Jste momentálně na 5. místě, 4 body za stupni vítězů? Je to umístění podle Vašich představ nebo myslíte, že máte jako tým navíc?
Soutěž je vyrovnaná. Pro náš podceňovaný tým byl důležitý její úvod, kdy se nás drželo štěstí, chytli jsme se. Se současným umístěním bychom byli před sezónou spokojeni, ale ve hře je ještě 21 bodů, tak se nesmíme uspokojit. Vždy je co zlepšovat :)
Ptal jsem se minule Vašeho spoluhráče a ten nám to neprozradil: co je nebo čím se zabývá Huhtamaki, který má Váš klub v názvu :)?
Připravil jsem se ná Vás . Huhtamaki je jedna z největších firem vyrábějící spotřebitelské obaly na světě. Sídlo je ve Finsku ve městě Espoo. Celosvětově má 16000 zaměstnanců, čisté tržby dosahují 3 miliardy EUR. Česká Huhtamaki sídlí v Přibyslavicích a je součástí divize nasávané kartonáže, zaměstnává 230 lidí. Zaměřuje se na výrobu obalů pro potravinový průmysl, hlavně výrobu krabiček a proložek na vajíčka a obalů na ovoce a zeleninu. Více na www.huhtamaki.com :-)
Dokonalé, děkuji :) Pojďme k Vám: kde jste fotbalově vyrostl a jaký post je Vám nejbližší?
Nejen fotbalově jsem vyrostl v Okříškách. První kontakty s míčem jsem poznal díky bratránkům a strýčkům na zahradě za domem. Od té doby jsem prý do všeho kopal, tak mě máma přivedla na trénink přípravky a fotbalu jsem věrný dodnes. Momentálně si užívám, že hraji ve středu zálohy, ale nevadí mi ani jiné posty.
Pokud byste si mohl vybrat, vedle jakého hráče byste si rád zahrál v jednom týmu a proč?
Jsem rád za své spoluhráče. Máme dobrou partu, se kterou se stýkáme i mimo fotbal. To, že táhneme za jeden provaz je jedním z důvodů našeho překvapivého umístění.
Abychom se nemotali jen na trávníku ..Čemu se věnujete v mimosportovním životě?
Pracuji ve společnosti Argo logistické centrum. Zabýváme se skladováním a outsourcingem logistických služeb. Jedním z našich klientů je právě firma Huhtamaki :). Jinak se můj život točí hlavně kolem sportu.
Na závěr se vraťme ke Krajskému přeboru: Váš tip na vítěze tohoto ročníku a kdo podle Vás sestoupí(dejme tomu, že sestoupí tři týmy) ?
Vzhledem k losu, kdy teď hrajeme s Bíteší a hned další kolo s Jemnickem, doufám, že boj o vítěze malinko zdramatizujeme. O sestupujících spekulovat nebudu. Na závěr děkuji všem spoluhráčům i našim fanouškům za hlasy. Speciální poděkování letí za Mončou do Prahy, která díky tomu podpoří náš oddíl na tradičním letňáku :)
Děkuji za rozhovor, ať se daří :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.