ROZHOVOR S HRÁČEM 21. KOLA DANIELEM KOŽÍKEM !!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na začátku rozhovoru Vám gratuluji k výhře v naší anketě hráče kola. V první otázce bych se Vás rád zeptal s jakou taktikou jste šli do zápasu proti týmu z Píště, který Vám tuto výhru přinesl?
Do utkání jsme šli s taktikou dát více branek než soupeř :D, Ne tak hlavně jsme chtěli hrát naši hru. Snažíme se hrát po zemi a kombinačně, což některé týmy v soutěži ani neví co znamená.
Vítězství Vašeho týmu bylo nakonec jednoznačné, zkuste zápas krátce zhodnotit.
Věděli jsme, že na Pišť musíme vlítnout což se podařilo a my dali po pěkné akci první gol. Druhý gol padl po výborném zabojování Ondry Pytlíka, který obral obránce a nahrával na pětku kde trochu se štěstím prostřelil brankáře. Začátek druhého poločasu začal taky docela dobře když Starobělský Rosický Milan Petrík vymetl roh brány. O chvilku později se dobře zorientoval Mira Knapek a dal na 4:0. Poslední gol padl po výborné akci celé levé strany.
V zápase jste dal 2 góly, zkuste je našim čtenářům krátce popsat.
První gol jsem dal po klasické české uličce Milana Petríka na Marka Wendtnera, který mě našel pod sebe a já na dvakrát dorazil míč do branky. Wendy mi pak říkal, že mě viděl ale já mu to nevěřím :D. Druhou branku jsem vstřelil po dobré akci kterou odstartoval Ondra Jap Stam Pytlík kdy mi přihrál někde na půlce, tam jsem si vyměnil míč s Markem Lišaníkem, který mi to tam poslal šajtlí a nakonec jsem si vyměnil míč s Mirou Knápkem, který mi to namazal před prázdnou bránu. Srandovní je, že před zápasem jsem do sebe bouchl párek v rohlíku v našem místním bufetu, takže asi mám nový rituál :D Zdravím trenéra :D
Jste na 2.místě tabulky. Jak vidíte šance Vašeho týmu na postup?
O postupu se moc nebavíme. Bylo by to super, ale není kam spěchat. Uvidíme třeba Ludgeřovice párkrát prohrajou a nějak se to podaří :)
Jaké jsou vaše fotbalové cíle do budoucna?
Ty nejbližší jsou šoupnout tři banány Hlubině na Bazalech ve finále Ostravského poháru. Zbytek nějak neřeším, výš bych si zahrál rád ale nejraději by to bylo se Starou Bělou. Jestli ale budeme pokračovat ve stejné práci jako do teď tak se nebojím, že by se tady vyšší soutěž nehrála.
Na závěr bych Vám chtěl poděkovat na rozhovor a zeptat se, jaký má náš web fotbalunas.cz ve Vašem týmu ohlas.
U nás se web řeší často. Všichni poctivě hlasujou, protože každý kdo vyhraje hráče kola musí donést litr ionťáku a u nás se pije opravdu ve velkém. :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.